SALTEA DIN VATA BAZALTICA CASERATA CU FOLIE DE ALUMINIU GROS. 25 mm,10 mp

Adauga un review

 • Cod produs: 68C34676
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: ISOLINE SRL

27.50 LEI / M2 TVA inclus

Stoc momentan epuizat
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Avantajele vatei bazaltice sunt:

 • izolație termică excelentă datorită coeficientului de conductivitate termică foarte scăzut
 • izolație fonică foarte bună
 • este ignifugă și nu întreține focul
 • nu reține apa și umezeala
 • mpiedică formarea condensului pe pereți
 • asigură un mediu mai igeinic prin prevenirea formării igrasiei
 • rezistență mare la deformare, lovituri, temperaturi extreme, substanțe corozive
 • durabilitate foarte mare

Vata bazaltică este un material cu proprități fizice și chimice care o fac să fie ideală pentru izolarea clădirilor. Vata bazaltică este ușor de montat datorită caserării cu folie de aluminiu și a faptului că se poate rula. O putem utiliza pentru izolația pereților, pardoselii, țevilor, plafonului sa acoperișului, pentru a împiedica pierderile de căldură.

Izolarea locuinței duce la reducerea substanțială a costurilor pentru încălzire. Vata bazaltică are avantajul că permite pereților să respire, împiedicând astfel răspândirea mucegaiului. Este ideală pentru antifonarea pereților, mai ales dacă locuim în zone unde există poluare fonică ridicată.

Spre deosebire de polistiren, vata bazaltică nu întreține focul. Astfel locuința noastră va fi protejată foarte eficient în cazul izbucnirii unui incendiu. Este recomandată în special pentru izolarea clădirilor publice pentru a preveni eventualele distrugeri cauzate de foc. Vata bazaltică rezistă mult mai bine în timp, își menține structura foarte bine și are o durată de viață foarte mare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri