ROLA TACKER VISION CU INSERTIE TEXTILA NEMETALIZATA, EPS 80, 10X1M, 35MM

(1) Vezi review-uri

200.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Rola Tacker, folosita la incalzirea prin pardoseala si pentru izolarea la zgomotul de impact.
Aceasta este fabricata din EPS 80 in conformitate cu SR EN 13163.
Rola este prevazuta cu o folie din tesatura rezistenta la rupere, impletita, caserata la partea superioara, cu rolul de a crea o bariera de umiditate impotriva apei de preparare a sapei.
Folia are tiparit un caroiaj cu pas de 5cm, care face posibila taierea usoara a rolei precum si un montaj simplu si rapid al tevilor de incalzire.
Rola are pe latura o suprapunere autoadeziva de circa 3cm

rola izolatie

Placa Tacker, ambalata sub forma de rola de termoizolare, folosita la incalzirea prin pardoseala, precum si la izolarea la zgomotul de impact, este fabricata din EPS monitorizat din punct de vedere al calitatii, in conformitate cu SR EN 13163, si o folie din tesatura rezistenta la rupere, impletita, caserata pe partea superioara, ca bariera de umiditate impotriva apei de preparare a sapei.

Datorita materialului armat, ruperea clemelor nu este posibila. Folia are tiparit un caroiaj cu pas de 5cm, care face posibila taierea usoara a rolei precum si un montaj simplu si rapid al tevilor de incalzire. Rola are pe latura o suprapunere autoadeziva de circa 3cm.

Rola Tacker de termoizolare este utilizata in cadrul sistemelor de incalzire in pardoseala cu scopul izolarii termice si fonice, caldura fiind directionata inspre interiorul incaperii.  Rola Tacker de termoizolare reprezinta un suport eficient pentru tevile utilizate in cadrul sistemului de incalzire in pardoseala , acestea fiind fixate cu ajutorul unor cleme de tip „pin up”.

Rola in varianta ambalata are dimensiuni de aproximativ 1x1x0.35 metri.

Hirsch Porozell este producator de polistiren expandat pentru termoizolatii si ambalaje din anul 1973, cu sediul central in Austria si cu subsidiare in Ungaria (3 fabrici), Slovacia (2 fabrici), Polonia (2 fabrici) si Romania (2 fabrici). HIRSCH Servo AG s-a consacrat, de asemenea, si ca producator de tehnologie pentru procesarea polistirenului expandat (EPS),  avand in acest moment utilaje produse si vandute in patru fabrici din Romania.

Hirsch Servo Group, cu sediul central in Austria si alte noua fabrici din Europa Centrala, de Est si de Vest, este o corporatie internationala avand cunostinte de specialitate despre polistiren expandat, material ce poate fi folosit intr-o larga varietate de utilizari. Fideli sloganului ‘Expanding with ideas’, au dezvoltat si au creat produse in segmentul polistirenului expandat atat pentru corporatii globale, cat si in pietele regionale. Aceste produse nu sunt create numai din polistiren, ci si din arcel, polietilena expandata si polipropilena expandata, in unele fabrici. Larga varietate a utilizarilor pentru produse include ambalaje, izolatii, matrite pentru uz industrial si pentru solutii personalizate. 

Solutiile personalizate pentru protectii si ambalaje nu garanteaza doar un transport sigur pentru produsele sensibile, ci ofera si o siguranta in viata oamenilor. Ambalate in EPS, EPP, EPE sau Arcel, diferitele articole sunt amortizate si protejate impotriva impactului, a vibratiilor si a fluctuatiilor de temperatura din timpul transportului.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VISION
GAMA DE PRODUSE IZOLATIE
BRAND VISION
TIP PLACA IZOLATIE
MODEL EPS 80I
MATERIAL EPS 80
SUPRAFATA [MP] 10
ROL FUNCTIONAL INCAZIRE IN PARDOSEALA
REZIST. TERMICA MATERIAL [M2K/W] 0,921
GROSIME IZOLATIE [MM] 35
LUNGIME [MM] 10000
LATIME [MM] 1000
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0,038
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

3.00 (1 review)

Adaugă un review