ROBINET CALORIFER TERMOSTATABIL TUR COLTAR, BIANCHI, FE 1/2''- FE EUROCON 3/4''

Adauga un review

  • Cod produs: 40M20320
  • Producator: BIANCHI

58.91 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Robinet tur termostatabil, folosit pentru radiatoare cu alimentare prin pardoseala. Produsul este realizat in conformitate cu standardul ISO 228. Racordul Eurocon este potrivit pentru teava din cupru, PEX sau din material multistrat. Acesta permite trecerea apei care are un continut maxim de glicol de 50%

Confortul termic și eficiența energetică pot fi obținute foarte simplu cu ajutorul robinetului termostatabil pentru radiatoare LUXOR. Cu ajutorul acestuia putem reduce 20% din consumul de energie necesar unei locuințe funcționale, fără să facem rabat de la calitatea confortului și fără vreun efort special. Pur și simplu prin manevrarea capului termostatic putem seta nivelul de căldură dorit pentru a ne bucura de un climat ambiental adecvat.

Robinetul se montează foarte ușor și rapid, atașându-se prin înfiletare la fiecare calorifer în parte. În acest mod putem controla temperatura din fiecare încăpere pentru a preveni risipa de energie. Consumul excesiv este principala cauză a costurilor ridicate la facturi, de aceea este important să evităm aceasta prin intermediul robineților termostatabili. Eficiența sporită a sistemului termic prelungește durata de viață a acestuia și asigură funcționarea în parametrii optimi a instalației.

Controlul climatului ambiental se realizează prin dechiderea robinetului termostatabil. Funcția acestuia este de a permite trecerea unei cantități mai mari sau mai mici de apă în calorifer. Căldura iradiată depinde de gradul de încălzire al caloriferului și astfel putem obține confortul termic adecvat. Atunci când nu este nevoie de căldură, în special când nu suntem acasă, este recomandat să setăm robinetul pe funcția antiîngheț. Aceasta presupune un consum foarte redus și asigură protecția instalației termice de efectele temperaturilor foarte joase.

Utilizând un consum mai mic de energie pentru încălzirea locuinței vom beneficia de costuri reduse și de diminuarea poluării. Centralele termice reprezintă unele dintre cele mai poluante aparaturi dintr-o locuință. Cu ajutorul robinetului termostatabil oricine poate contribui la reducerea amprentei de carbon, fără a-i fi afectat confortul termic.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri