ROBINET CALORIFER TERMOSTATABIL TUR COLTAR, BIANCHI, 1/2" FI-FE

(1) Adauga un review

 • Cod produs: 40270401
 • Producator: BIANCHI

45.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Robinet colt, termostatabil, de reglaj pe tur pentru radiatoare.
Confectionat din alama CW614N, prevazut cu racorduri filetate ISO 228 de tip MF si garnitura O-ring.
Capul este din material plastic ABS de culoare alba.
Toate operatiile de producere sunt atent monitorizate si in comformitate cu norma ISO 9001/2000

Robinetul termostatabil produs de BIANCHI este esențial pentru eficiența sistemului termic. Acesta se montează cu ușurință la capătul termostatabil al caloriferului și se manevrează foarte simplu. Prin rotirea capătului confecționat din plastic de culoare albă putem ajusta temperatura din interiorul încăperii pentru a obține confortul termic dorit și pentru a reduce risipa de energie.

Robinetul se poate monta la fiecare calorifer în parte și astfel putem controla cu precizie funcționarea acestora. Cu ajutorul acestuia putem economisi un procent considerabil din consumul energetic și putem reduce costurile lunare pentru facturi. Respectând câteva reguli simple putem obține o eficiență energetică foarte ridicată, asigurându-se simultan tot confortul de care avem nevoie.

Climatul ambiental se poate regla prin rotirea capătului termostatic și selectarea nivelului dorit. În funcție de deschiderea acestuia rezultă un nivel mai mare sau mai mic de căldură, astfel încât dacă deschiderea este mai mică și temperatura va fi mai scăzută. Robinetul este confecționat din alamă cromată, material care rezistă foarte bine atât temperaturilor ridicate, cât și contactului îndelungat cu apa. Acesta are durabilitate ridicată și nu se deteriorează în timp, datorită procesului de cromare care protejează robinetul de efectele coroziunii sau presiunii apei.

Termostatarea caloriferelor este necesară pentru a preveni consumul excesiv de energie. În mod normal este greu să monitorizăm nivelul de căldură necesar, iar de cele mai multe ori consumăm mai mult decât ne trebuie. Prin termostatare vom eficientiza consumul prin utilizarea cantității necesare confortului dorit, fără alt consum inutil. În acest fel vom observa efectele directe în costurile lunare pentru facturi, care se vor reduce considerabil.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 401T
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 53 MM
INALTIME [MM] 65 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review