REZERVOR WC INCASTRAT, GROHE GD2 UNISET, 3/6-6/9L

Adauga un review

  • Cod produs: 62G38643
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: GROHE

1,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara REZERVOR WC INCASTRAT, GROHE GD2 UNISET, 3/6-6/9L din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare - Rezervoare wc si accesorii - Rezervoare wc incastrate fara cadru. Livrare Gratuita!

Amenajarea modernă a băii presupune accesorii simple, minimaliste și practice. Baia este mult mai elegantă și rafinată dacă are un aspect îngrijit, lejer și neîncărcat. O idee interesantă pentru a echipa baia dvs este să utilizați un rezervor pentru WC încastrat în perete. Acesta nu va fi vizibil, astfel că aspectul general al băii va fi unul mult mai aerisit.

O alegere excelentă o reprezintă, fără îndoială, rezervorul pentru WC GD2 de la GROHE. Acesta nu are prevăzut un cadru de susținere, fiind mai simplu de instalat. Montarea se face sub un perete fals, care maschează dispozitivul de tras apa.

Rezervorul nu ocupă mult spațiu, permițând plasarea vasului de toaletă mai aproape de perete și astfel creând mai mult spațiu disponibil în întreaga încăpere. este ideal pentru grupuri sanitare de mici dimensiuni, toalete publice sau pentru băile personale pe care doriți să le amenajați într-un stil modern și minimalist.

Spre deosebire de rezervoarele aparente, acesta este mult mai rezistent. Nu va fi nevoie de înlocuirea lui frecventă, putând să reziste foarte bine în urma utilizărilor repetate. Are durabilitate ridicată și nu presupune schimbarea părților componente. Astfel nu veți întâlni situația uzării sau deteriorării componentelor din dotare. Mecanismul de funcționare este simplificat pentru a nu permite eventuale neplăceri sau probleme pe parcursul funcționării.

Puteți decora și aranja baia cu mai multă libertate și puteți conferi un stil mai îngrijit și ordonat încăperii. De asemenea, acest tip de rezervor este mult mai igienic față de cele clasice. Neexistând un dispozitiv vizibil nu va mai exista nici praf și mizerie care să se așeze pe el. Dvs veți scăpa de curățarea unui obiect sanitar în plus și veți beneficia de mai mult confort.

Acționarea mecanismului de tras apa se realizează prin apăsare unei plăci de comandă ce se montează deasupra vasului de toaletă. Foarte simplu, eficient și elegant, cu minim de contact. Beneficiați de avantajele oferite de rezervorul îngropat de la GROHE!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri