REZERVOR WC INCASTRAT, GEBERIT DESIGN UP720, 3-6/9L

Adauga un review

 • -6 %
 • Cod produs: 62GB0026
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEBERIT

590.00 LEI (Reducere 6.95%)

548.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Volume de spalare:
Model 2016 (109.791.00.1): volum mare: 4.5 / 6 / 7.5 litri; volum mic 3/4 litri; setare din fabrica 3-6 litri
Model 2010-2015 (109.771.00.1): volum mare: 6/9 litri; volum mic 3 litri; setare din fabrica 3-6 litri

Pentru un aspect estetic deosebit al încăperilor de baie putem folosi în locul rezervoarelor aparente obișnuite, rezervorul ascuns de la Geberit. Acesta ocupă mai puțin spațiu și nu este vizibil, ceea ce conferă băii un plus de eleganță și mai multă lejeritate privind amenajarea interioară.

Rezervorul ascuns se montează în spatele unui perete fals, astfel că putem decide mai simplu amplasarea acestuia și a vasului de toaletă acolo unde dorim. Nu va mai exista dezavantajul pe care îl prezintă un rezervor aparent de a incomoda în vreun fel. Utilizarea rezervorului ascuns este, în același timp, și mult mai igienică, deoarece nu va mai exista un corp sanitar cu care să intrăm în contact. Astfel eliminăm riscul infecțiilor cauzate de răspândirea bacteriilor. Rezervoarele aparente sunt predispuse la răspândirea microbilor, în special cele confecționate din material plastic.

Rezervorul ascuns de la Geberit este dotat cu sistem de reducere a cantității de apă, fiind conceput pentru a ajuta la diminuarea risipei de apă. În acest fel putem contribui la utilizarea rațională a resurselor și la evitarea excesului care au impact negativ asupra mediului înconjurător. În plus, vom beneficia și de costuri mai mici la factura de utilități.

Avantajul acestui tip de rezervor este faptul că ne permite decorarea băii în stilul dorit. Putem conferii băii un decor unitar și o senzație de spațiu extins. Rezervorul încastrat îmbunătățește atât aspectul băii, cât și munca de curățenie, căci nu va mai fi nevoie să igienizăm un obiect sanitar în plus. Rezervorul este o soluție convenabilă pentru amenajarea băii, aducând un suflu de modernitate încăperii.

Rezervorul încastrat se instalează fără dificultate și este ușor de întreținut. Acesta nu presupune practic nici un fel de mentenanță, fiind confecționat din materiale rezistente care îl fac să fie foarte durabil.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri