Rezervoare wc incastrate cu cadru

Rezervoarele WC ingropate cu cadru sunt solutia ideala intr-o baie mica. Ele ajuta la economisirea spatiului si asa destul de redus. De asemenea, acest tip de rezervor poate reprezenta o solutie in orice baie care pune accent pe stil. Rezervorul montat in perete poate fi utilizat in orice fel de baie, indiferent ca este baie de serviciu, baia matrimoniala sau baia copiilor. Desi rezervoarele WC ingropate cu cadru sunt asociate in principal cu vasele de WC suspendate, ele pot fi montate la fel de bine si cu un vas WC normal.

Rezervoarele incastrate sunt o solutie eficienta pentru gospodinele care doresc sa curete usor peretele din spatele vasului WC. Desi par mai greu de montat sau mai greu de accesat in caz de defectiune, trebuie sa stiti ca rezervoarele WC ingropate cu cadru sunt la fel de eficiente precum cele cu prindere pe perete oferind insa mai multa eleganta incaperii.

Avem modele de rezervoare wc ingropate de calitate, proiectate si realizate de cele mai apreciate branduri de pe piata. Rezervoarele difera nu numai ca design si dimensiuni ci si ca volum de apa. Pentru fixare optima, rezervoarele ingropate vin insotite de accesorii esentiale montajului. Ele asigura un jet de apa puternic datorita inaltimii la care sunt montate fiind perfecte pentru o curatare optima. In cazul in care nu doriti sa utilizati toata capacitatea de apa stocata in bazin, puteti opta pentru un rezervor care are mai multe trepte de lavaj.