RACORD CALEFFI ROBINET DIN ALAMA PT CONECTARE CU TEAVA CUPRU SI O-RING, 23 p1,5xD.15mm

Adauga un review

  • Cod produs: 42437015
  • Producator: CALEFFI

12.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Racord prin compresie, monobloc, pentru tevi din cupru, alama, otel carbon si otel inoxidabil, cu garnitura O-Ring

Efectuarea legăturilor pentru țevile care fac parte din instalația de apă sau cea termică se realizează cu ajutorul racordurile speciale de la CALEFFI. Acestea sunt confecționate din alamă, pentru a se potrivi cu țevile din cupru ale instalației. Racordul contribuie la fiabilitatea ridicată a instalației și asigură buna funcționare a acesteia.

Racordul asigură conexiunea dintre robinetul radiatorului și țeava de cupru a instalației termice. Acesta este o piesă indispensabilă pentru punerea în funcțiune a instalației. Racordul conferă rezistență și asigură ca sistemul termic să aibe perfomanțele așteptate.

Simplu de mânuit și de montat de către oricine, fie că este instalator profesionist sau nu, racordul poate fi atașat cu ușuruință de robinetul caloriferului. Acesta are o formă confortabilă pentru a garanta prinderea și etanșarea perfecte. Odată montat, racordul asigură ca instalația să nu aibe scurgeri și o protejează de defecțiuni.

Funcționarea corectă și eficientă a sistemului de încălzire bazat pe radiatoare depinde în foarte mare măsură de fiecare parte componentă. De la elementele de bază, până la cele mai mici instrumente, totul contribuie la rezistența, durabilitatea și randamentul ridicat al sistemului de încălzire. CALEFFI a conceput fiecare detaliu al instalației, acordând atenție maximă funcționalității acestora.

Fie că sunt utilizate în permanență, sau nu, radiatoarele își vor menține parametrii de funcționare maximi prin dotarea acestora cu racordurile potrivite. În acest fel nu vom întâmpina vreo problemă sau disfuncționalitate chiar dacă utilizăm unele radiatoare mai rar. Performanța acestora va fi asigurată prin elementele auxiliare, precum racordul din alamă pentru conectarea cu țeava de cupru a instalației.

CALEFFI pune la dispoziție pentru oricine o varietate de soluții complete de încălzire a locuinței sau a clădirilor. Putem opta pentru cele care ne avantajează cel mai mult, în funcție de disponibilitate și preferințe. Inovațiile tehnologice cu care sunt prevăzute fac din sistemele de încălzire concepute de CALEFFI să ofere performanțe remarcabile, cu un randament foarte ridicat.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 447
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri