RACORD CALEFFI EUROCON DIN ALAMA PT TEAVA PEX SI MULTISTRAT 3/4''xD.16-18mm

Vezi review-uri

 • Cod produs: 42680544
 • Producator: CALEFFI

31.50 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Racord eurocon, din alama, pentru tevi din plastic si multistrat

Pentru instalarea țevilor pex și multistrat cu dimensiunea de ¾ țoli este nevoie racorduri speciale, precum racordul eurocon din alamă de la CALEFFI. Racordul conferă în primul rând siguranță în funcționarea instalațiilor pentru încălzire, contribuind și la randamentul crescut al acestora.

Racordul întregește instalațiile de încălzire, în special cele de încălzire prin pardoseală. Țevile pex și cele multistrat utilizează tehnologiile cele mai avansate în materie de conducte, având o multitudine de avantaje. Acestea au capacitatea de a rezista la temperaturi ridicate și de a nu fi afectate de coroziune. Pe lângă durata de viață ridicată, acest tip de conducte oferă și o eficiență mult mai bună privind capacitatea de izolare. De aceea sunt întrebuințate cu foarte mare succes în cadrul instalațiilor de încălzire.

Deoarece conductele pex presupun foarte puține fitinguri, acestea prezintă o foarte mare fiabilitate și un risc extrem de scăzut de scurgeri. Rezistența acestora este dată și de racordurile necesare, special concepute pentru asigurarea funcționalității și eficienței maxime. Racordul din alamă de la CALEFFI are rolul de a îmbina țevile pentru ca acestea să acopere suprafața dorită, în timp ce protejează instalația. Racordul contribuie la asigurarea riscului scăzut de infiltrații, având funcția de etanșare.

Pentru acoperirea suprafeței pardoselii dintr-o încăpere este nevoie de câteva puncte de legătură pentru ca țevile să fie așezate uniform. Aceste puncte se realizează prin intermediul racordurilor, astfel încât căldura iradiată să fie răspândită uniform pe întreaga suprafață a podelei. În acest fel climatul ambiental este menținut la un nivel constant, fără fluctuații și diferențe termice mari. Acest lucru contribuie la eficiența energetică crescută, prin reducerea consumului. Racordul eurocon de ¾ țoli de la CALEFFI înlesnește circulația agentului termic prin instalație astfel încât căldura să fie distribuită conform reglărilor.

Instalațiile de încălzire prin pardoseală au un randament ridicat, iar prin intermediul pieselor indispensabile, precum racordul eurocon de la CALEFFI, acestea oferă și fiabilitate maximă!

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL 680544
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 80
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT in luna mai 2020, pentru toate comenzile.

In rest transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. 

Iar pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri