PROGRAMATOR 6 CIRCUITE DDCWP-6-9V CC (MONTAJ LA INTERIOR) DDCWP-6-9V

Adauga un review

720.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Programator TORO DDCWP-6-9V pentru mai multe circuite de irigare.
Caracteristici:
- alimentat de la 2 baterii de 9V
- submersibil pana la 2m datorita gradului de protectie IP68
- compatibil cu majoritatea bobinelor din seria DC
- verifica tensiunea necesara inainte de a porni circuitele
- posibilitate de reglare a consumului de apa intre 0% si 200%, in trepte de 10%, in functie de anotimp
- controleaza un solenoid inclichetabil pe circuit si o electrovana echipata cu solenoid.
- compatibil cu orice electrovana echipata cu solenoid , senzori de ploaie Toro TRS , senzori Toro de inghet
- indicator de baterie descarcata pe diplay-ul LCD
- 3 programe independente cu cate 3 timpi de pornire
- setare a timpului de functionare de la 1 minut la 4 ore , in trepte de 1 minut
- functii automate sau manuale
- intrerupatorul circuitului de autodiagnostic identifica defectele de irigare
- mentinerea programului timp de 5 ani datorita bateriei integrate

Programatorul pentru șase circuite de irigații de la TORO este conceput cu montaj la interior, având capacitatea de a rezista submersiei până la 2 metri datorită protecției din dotare. Cu ajutorul acestuia avem posibilitatea de a regla și controla cu precizie funcționarea sistemului de irigații, fără să fie nevoie să depunem nici un fel de efort.

Programatorul are grijă ca sistemul de irigații să funcționeze de fiecare dată când este necesar. În special în perioada verii, când vremea este caniculară și secetoasă, plantele au nevoie acută de hidratare. Dacă dorim să obținem rezultate spectaculoase, fie că este vorba de gazonul din fața casei sau de producții agricole, nu putem neglija necesitățile de apă ale plantelor. Cu ajutorul programatorului cu montaj la interior de la TORO avem garanția că sistemul de irigații funcționează întocmai cum dorim.

Putem selecta nivele diferite pentru debitul apei și pentru consumul apei, în funcție de necesitățile corespunzătoare. Prin utilizarea programatorului putem preveni risipa de apă și costurile ridicate pentru facturi. Un alt avantaj al utilizării programatorului este faptul că oferă posibilitatea reglării zilei, orei și timpului pentru udare. Astfel nu este nevoie de supravegherea instalației, ceea ce ne permite mai mult timp disponibil și mai puțină muncă istovitoare.

Programatorul este dotat cu afișaj LCD unde putem vedea programul selectat și starea de funcționare a acestuia. În plus, acesta indică și eventualele nereguli datorită capacității de diagnoza ce care este prevăzut.

Programatorul este ideal pentru a ne ușura munca, mai ales dacă este vorba de producții și culturi agricole. Ne ajută să câștigăm timp, să economisim resurse și să obținem cele mai bune rezultate, fără nici un efort suplimentar.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DDCWP
TIP DDCWP-6-9V
NR.DE CIRCUITE 6
INALTIME [MM] 126 MM
LATIME [MM] 145 MM
ADANCIME [MM] 49 MM
MASA [KG] 0.672
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri