PROGRAMATOR 4 CIRCUITE DCC-4-220V CA ( MONTAJ LA INTERIOR) DDC-4-220

Adauga un review

330.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Programator pentru circuite de irigatii rezidentiale sau comerciale usoare, model de interior.
Caracteristici:
- afisaj LCD
- 3 programe independente cu durata de la 1 la 240 min cu 3 timpi de pornire pe fiecare program
- optiune de irigare pe mai multe zile
- posibilitate de reglare a consumului de apa in functie de anotimp
- temporizator RAIN incorporat cu borne de conexiune ale senzorului
- mentinerea programului timp de 5 ani, datorita bateriei integrate
- program implicit in caz de pana de curent
- suruburi terminale pentru instalare si cablare
- transformator standard clasa 2 de 500 mA
- card cu programe

Irigarea terenurilor este importantă dacă dorim să obținem rezultatele așteptate, iar cu ajutorul programatorului cu montaj la interior de la TORO nu va mai trebui să avem grija udatului. Acesta poate asigura funcționarea a până la patru circuite, fiind dotat cu funcții speciale care ne permit reglarea și controlul eficient asupra sistemului de irigare. Programatorul ne ajută să menținem culturile sau spațiile verzi în cele mai bune condiții fără să pierdem timp sau să depunem vreun efort.

Programatorul este prevăzut cu ecran cu display LCD unde putem vizualiza datele programului în funcțiune sau eventualele nereguli. Sistemul de diagnoză permite afișarea cauzelor răspunzătoare pentru disfuncționalități, astfel încât să putem interveni eficient exact acolo unde este problema.

Printre funcțiile speciale din dotarea programatorului se află cea pentru reglarea cantității de apă utilizată în funcție de anotimp și posibilitatea selectării unei opțiuni de irigare pe mai multe zile. Astfel putem avea garanția că, indiferent de vreme, diversele culturi, florile, legumele sau gazonul nu vor avea de suferit. Și nu este nevoie de supraveghere în timpul funcționării, și de asemenea n u va fi nici o problemă dacă uităm sau nu avem timp pentru a ne ocupa de irigare, căci putem programa ora și ziua când este necesară pornirea instalației. Sistemul de irigare va porni și se se va opri în mod automat, fără să fie necesară intervenția noastră sau vreun efort special.

Programatorul ne ajută să eficientizăm consumul de apă și energie, prin funcțiile de reducere a consumului. Prin intermediul acestuia evităm risipa de energie și de apă, și costurile aferente acestora, fără ca plantele să fie afectate în vreun fel. Astfel câștigăm timp, bani și putem fi relaxați că la final roadele vor fi exact precum le dorim.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DDC-4-220
NR.DE CIRCUITE 4
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 220/50 V/HZ
PUTERE ELECTRICA MAXIMA [W] 60
TENSIUNE IESIRE [V] 24 (C.A) V
INALTIME [MM] 127.5 MM
LATIME [MM] 145 MM
ADANCIME [MM] 40 MM
MASA [KG] 0.280
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri