Profil D Dome D1000 2.0 pt inclinare panou FV

Vezi review-uri

83.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Profil D Dome D1000 2.0 pentru inclinare panou fotovoltaic

Panourile fotovoltaice reprezintă o soluție eficientă, economică și ecologică pentru obținerea energiei electrice. Pentru rezultate excelente este foarte important să montăm corect panourile pentru a maximiza cantitatea de energie solară pe care o pot capta. Găsirea unghiului ideal și a locului perfect face diferența între un randamnt mare și unul scăzut. Pentru a nu da greș putem utiliza profilul D Dome D1000 2.0 pentru fixarea puternică a panourilor în poziția cea mai bună.

Sistemul de fixare al panourilor ajută la instalarea acestora pe orice tip de acoperiș. Cu ajutorul acestuia avem siguranța că panourile sunt poziționate corect. Montarea în unghiul de înclinație optim garantează utilizarea îndelungată a sistemului de panouri fotovoltaice și obținerea unei cantități mari de energie.

Energia solară este convertită în curent alternativ, necesar pentru alimentarea consumatorilor casnici convenționali. Panourile fotovoltaice pot fi utilizate în sistem off-grid sau on-grid, în funcție de cum este mai convenabil. Sistemul off-grid presupune independență totală față de rețeaua electrică și asigură energie gratuită. Un astfel de sistem presupune o investiție mai mare pentru acoperirea totală a nevoilor de energie pentru o locuință sau o clădire. Un sistem on-grid rămâne conectat la rețeaua electrică și este recomandat pentru clădirile mari, cu nevoi energetice foarte ridicate, pe care un sistem off-grid nu le-ar putea satisface pe deplin.

Panourile fotovoltaice ne ajută să reducem substanțial costurile pentru energie și să contribuim la diminuarea poluării atmosferice. Panourile au durată mare de viață și sunt foarte rezistente, fiind concepute dintr-o singură bucată, nu din mai multe elemente care se pot deteriora. Tehnologia panourilor fotovoltaice este în continuă dezvoltare, iar utilizarea acestora pe scară largă devine tot mai mare. Energia solară este o alternativă viabilă și sigură la energia convențională, nu presupune emisii poluante și este gratuită, fiind tot mai atractivă pentru alimentarea nevoilor de energie a clădirilor.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT in luna mai 2020, pentru toate comenzile.

In rest transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. 

Iar pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri