Produse curatenie baie

DETERGENT WC LEMON 750 ML

DETERGENT WC LEMON 750 ML

  • In stoc

17.50 LEI / buc
  • NOU

Te afli in cautarea de produse curatenie baie deoarece stii prea bine ca majoritatea microbilor din casa se ascund in aceasta incapere. Este foarte important sa pastrezi curatenia pentru sanatatea ta si a familiei tale. In aceasta categorie gasesti toata gama de produse de curatenie care sa te ajute sa dezinfectezi temeinic toata baia. Acum va fi mult mai usor sa scapati de firele de par sau alte depuneri de pe obiectele sanitare, faianta sau gresie.

Alege produsele potrivite si incepe operatiunea cu partea de sus deoarece o parte din microorganismele indepartate de pe obiectele aflate la inaltime vor cadea pe cele aflate mai jos.

Ne dorim ca obiectele sanitare precum chiuveta, toaleta, cada si dusul sa străluceasca la propriu de aceea vom alege din aceasta categorie exact acele produse care sa ne ajute la curatirea fiecarui punct stategic din baie. Avem solutii pentru curatat wc, solutii antimucegai sau antirugina pentru zonele mai umede, solutii anticalcar si detartranti, solutii speciale pentru ceramica sau cabina de dus. Toate acestea se vor ocupa in profunzime de curatarea si dezinfectarea suprafetelor, singura sarcina pe care o veti avea fiind sa stergeti usor zonele dupa cateva minute de la aplicare. In unele cazuri vom avea nevoie si de o clatire cu un jet puternic de apa.

In cazul vasului de wc, poate cel mai mare recolotor de microorganisme periculoase pentru sanatate, vom alege un gel de curatare care va indeparta orice urme de depuneri nedorite. Astfel ne asiguram ca acesta ramane curat tot timpul.

Curatenia in baie nu va fi completa fara curatarea siliconului care delimiteaza anumite obiecte sanitare – cada, vas wc, lavoar. Din cauza mediului umed acesta poate mucegai usor astfel incat este necesar sa stergem suprafata de silicon cat se poate de des. Exista si urme de silicon pe diferite obiecte sanitare de care vrem sa scapam de ceva vreme dar pe care nu reusim sa-l indepartam. Gasesti aici solutia potrivita pentru ca operatiunea sa fie una de succes.

Profita de promotiile din magazinul online romstal.ro si comanda produsele necesare curatarii baii la preturi foarte avantajoase!