PORTSAPUN COLTAR CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 80G92480
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEDY

150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Portsapun dublu pentru cada, din otel inoxidabil, cu finisaj crom lucios

Portsăpunul din alamă cromată este perfect pentru orice cabină de duș modernă și nu numai. Cu ajutorul acestuia este mult mai simplu să găsim săpunul ori de câte ori avem nevoie. Portsăpunul de la GEDY SPA este indispensabil pentru menținerea curățeniei din orice baie, fiind realizat pentru a ne oferi mai mult confort atunci când facem duș sau baie.

Săpunul solid este un produs destinat curățeniei corporale utilizat de foarte multă lume. Însă, de foarte multe ori nu dipunem de un loc special unde să îl depozităm. Portsăpunul din alamă cromată este perfect pentru a ține săpunul, căci acesta nu va avea contact cu vreo altă suprafață. În acest fel nu ne vom mai confrunta cu urmele inestetice lăsate pe marginea lavoarului sau căzii.

Portspunul se montează pe colțul băii sau cabinei de duș, astfel nu va incomoda cu nimic utilizarea căzii sau a cabinei de duș. Acesta este foarte comod de utilizat și ne va ajuta să menșinem mai ușor curățenia în baie.

Alama cromată este un material foarte rezistent, care nu se deteriorează în urma contactului cu apa sau cu substanțe corozive. În plus, acesta are și un aspect estetic elegant, conferind băii un plus de rafinament.

Produsele GEDY SPA destinate organizării băii sunt simple și eficiente. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect ireproșabil. Sunt foarte simplu de întreținut și au durată mare de viață. Sunt o investiție sigură, pe care o vom aprecia cu siguranță. Baia va căpăta un aspect îngrijit și elegant, care va întregi stilul acesteia!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 2480
INALTIME [MM] 35 MM
LUNGIME [MM] 193 MM
ADANCIME [MM] 193 MM
MATERIAL OTEL INOXIDABIL
CULOARE CROM LUCIOS
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri