POMPA HIDRAULICA HYDRAM, HT-ZZ-100, D.100mm

Adauga un review

  • -55 %

9,200.00 LEI (Reducere 55%)

4,140.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pompa hidraulica Ram din fonta, fara consum energetic, utilizata in zonele de deal si munte, pentru debit relativ mic si cereri
de apa la inaltime.Este o pompa ecologica, cu functionare continua, costuri minime de intretinere, iar durata de functionare a
acesteia este de 30 de ani. Modul de operare are la baza fenomenul numit lovitura de berbec, ce este folosit pentru ridicarea
apei la inaltimi mari. Mai mult de 50% din energia fluxului de intrare poate fi transferata fluxului de iesire

pompa hidraulica ram

De la începutul acestui an Romstal importă și livrează la cerere pompe hidraulice HYDRAM, cu funcționare continuă fără consum de energie. 

Pompa hidraulica Ram este construitîă din fontă și utilizată in zonele de deal și munte, pentru debit relativ mic si cereri de apă la înălțime relativ mare. Datorită principiului său special de funcționare HYDRAM este o pompa ecologică, cu functionare continua, ce nu necesită racordare la rețeaua de energie electrică cu costuri minime de intretinere, iar durata de functionare a acesteia este de 30 de ani. Modul de operare are la baza fenomenul numit “lovitura de berbec”, ce este folosit pentru ridicarea apei la inaltimi mari. Mai mult de 50% din energia fluxului de intrare poate fi transferata fluxului de iesire. 

Pompa HYDRAM pompează apa la înălțimi mari făra a folosi energie electrică!

Acest tip de pompă este disponibil în 3 variante de 50,100 și 150 cifre integrate în denumire ce indică și diametrul de aspirație.

POMPE HIDRAULICE HYDRAM

Mai jos puteți vedea o animație care explică funcționarea pompelor ce folosesc principiul hidraulic al vaselor comunicante si fenomenul de lovitura de berbec de unde si denumirea de pompe RAM (engleza RAM=berbec)

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND SINOHT
MODEL HT-ZZ-100
DEBIT MAXIM [M3H] 50
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 95
RACORD REFULARE 50 MM
RACORD ASPIRATIE [MM] 100 MM
LATIME [MM] 400 MM
INALTIME [MM] 1620 MM
LUNGIME [MM] 760 MM
MASA 105 KG KG
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri