POMPA CIRCULATIE, DAB EVOSTA, 40-70/130

(4) Adauga un review

369.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Pompa DAB EVOSTA 40-70/130 este o pompa de circulatie cu consum redus de energie folosita pentru pomparea apei din instalatiile
de incalzire. Datorita tehnologiei utilizate, a motorului sincron, a convertorului de frecventa si a noilor componente hidraulice
ele au o eficienta ridicata si asigura economia de energie. Pompa are Indexul de Eficienta Energetica (EEI) conform prevederilor
Directivei Europene ErP 2009/125/CE si indeplineste si cerintele pentru 2015. (br)
Pompa are 2 moduri de functionare: debit si inaltime de pompare constante, debit si inaltime de pompare variabile.(br)
Corpul pompei este din fonta.(br)
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de
vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol).(br)
Pompa trebuie instalata cu arborele motor in pozitie orizontala.(br)
Avantaje: (br)
- dimensiuni compacte, identice cu ale fostelor pompe model VA, permitand inlocuirea usoara a acestora(br)
- mufa de conectare a cablului electrice ce permite o instalare usoara si cu timpi redusi(br)
- utilizare usoara prin intermediul unui singur buton(br)
- dezaerisitor ce permite o aerisie usoara si deblocarea axului rotor

EVOSTA Noua pompa Dab Evosta se adapteaza la orice spatiu. Cu Evosta, Dab Pompe completeaza seria Evo de la Evotron la Evoplus. Aceasta versiune este conceputa special pentru nevoile sistemelor de încalzire si ajustate la nevoile de baza. Conceput in primul rand pentru aplicatii rezidentiale, având în vedere dimensiunile sale mici si caracteristici specifice, cel mai tanar al familiei Dab este noutatea seriei electronice. pompa Dab Evosta 40-70/130 Un singur produs, care este o alternativa la o gama larga de produse pe piata, cu o presiune de 4-7 metri, disponibile cu diferite configuratii de conectare in sistem. Ca întreaga gama Evo, Evosta are un indice de eficienta energetica (EEI) de <0,23, asa ca este gata pentru august 2015, a doua etapa în regulamentul privind economisirea de energie, cu limite mai restrictive.

Cu un pret de achizitie excelent si o calitate indiscutabila pompa Dab Evosta 40-70/130 este de departe optiunea principala in achizitionarea unei pompe de circulatie pentru apa calda. Datorita tehnologiei avansate folosite, motor sincron cu magnet permanent si convertor de frecventa noua gama de pompe de circulatie EVOSTA, asigura o eficienta ridicata în toate aplicatiile, aducând beneficii semnificative mai ales în ceea ce priveste economia de energie. Pompa are un dispozitiv electronic care detecteaza schimbarile cerute de sistemul automat si adapteaza performanta de circulatie în consecinta , asigurând întotdeauna eficienta si un consum minim de energie . Pompa de circulatie EVOSTA este, de asemenea, ideala pentru a înlocui vechile pompe de circulatie cu trei viteze, deoarece are aceleasi dimensiuni din seria VA si se poate acoperi cu un singur model diferenta de 4,5 si 6 metri . În plus, acesta este un produs care poate simplifica activitatea utilizatorului, datorita unui singur buton secvential cadru si un dop de aerisire utilizate pentru degazarea sistemului si deblocarea arborele motorului . Pompa din seria EVOSTA poate functiona în doua moduri diferite.

Pompa de circulatie evosta dab

 

 

Caracteristici de constructie

Corpul pompei este turnat din fier si foloseste motor cu rotor umed.

Carcasa de motor este din aluminiu turnat sub presiune.

Turbina de tehnopolimer.

Arborele motorului ceramice montate pe bucse de grafit lubrifiate de lichidul pompat.

Jacheta din otel inoxidabil rotor, stator sacou si flansa de închidere. Inel de presiune ceramic.

Inele de etansare EPDM si dop din alama aerisire.

Datorita protectiei interna a motorului, pompa nu are nevoie de nici o forma de protectie la suprasarcina

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL EVOSTA 40-70/130
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 95
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 2
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 6.9
DEBIT MAXIM [M3H] 3.2
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 1/2 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.044 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 0.38 A
TURATIE MAXIMA [RPM] N/A
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 130 MM
LATIME [MM] 124 MM
ADANCIME [MM] 102.5 MM
MASA [KG] 2.6
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (4 review-uri)

Adaugă un review