POMPA CIRCULATIE, DAB EVOPLUS, D 60/240.50 M

Adauga un review

9,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

(br)
Pompa de circulatie cu consum redus de energie, folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire, ventilare si
conditionare aer din cladiri rezidentiale, cat si industriale. (br)
Aceasta are instalat un dispozitiv electronic, care sesizeaza schimbarile cerute de instalatie si automat adapteaza performantele
in acord cu cerintele. (br)
Pompa are 5 moduri de functionare ce pot fi selectate de pe panoul de comanda: inaltime de pompare variabila direct proportional
cu debitul, inaltime de pompare constanta indiferent de variatia debitului, pe curbe de functionare la turatie constanta,
inaltime de pompare variabila in functie de temperatura, temperatura constanta a apei.(br)
Motorul are protectie interna si astfel, protectia externa nu mai este necesara.(br)
Fluidul trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere
chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol). Indexul de Eficienta Energetica (EEI) este in conformitate cu
prevederile din Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009. (br)
Pozitia de instalare: cu arborele motor in pozitie orizontala.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Pompa electronică DAB EVOPLUS este concepută pentru a funcționa cu un consum redus de energie, oferind performanțe inegalabile privind funcționarea. Este dotată cu 5 funcții diferite de pompare, dintre care putem selecta pe cel care ne convine în funcție de configurația instalației și de necesitățile cotidiene.

Unde putem utiliza pompa EVOPLUS?

Pompa poate fi utilizată în cadrul sistemelor termice, de ventilație și aer condiționat din clădiri rezidențiale sau comerciale, precum vile, case, spitale, școli, clădiri de birouri ș.a.

În cadrul instalțiilor de încălzire, pompa Evoplus este proiectată să asigure în permanență un nivel de energie optim pentru a menține confortul termic la nivelul dorit. Pompa Evoplus se utilizează cu scopul de a diminua timpul de producerea a apei calde și de a reduce consumul de energie și pierderile de căldură. În special pentru clădirile mari, unde apa trebuie să ajungă în mai multe puncte, există pierderi de căldură datorate timpului mai mare de care este nevoie pentru ca apa caldă să ajungă la destinație.

Prin folosirea pompei de circulație EVOPLUS putem scurta foarte mult din acest timp, ceea ce ne asigură mai mult confort atunci când folosim robinetul, dar și economii substanțiale privind consumul de energie. În acest fel nu va mai trebui să așteptăm până când apa se încălzește și vom evita toată acea risipă de apă și energie cu care ne obișnuiserăm.

Pompa grăbește procesul de înlocuire a apei reci cu apă caldă de pe instalație, astfel încât vom avea parte de apă calde aproape instantaneu. Totul desfășurându-se într-un mod foarte silențios. Putem selecta unul dintre cele 5 moduri de funcționare care ne permit și ajustarea temperaturii apei, pentru a spori eficiența sistemului și pentru a deține controlul deplin asupra acestuia.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL EVOPLUS D 60/240.50 M
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 6
DEBIT MAXIM [M3H] 23.8
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.26 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 1.35 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2900
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 400 MM
LATIME [MM] 463 MM
ADANCIME [MM] 240 MM
MASA [KG] 40
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri