0372 123 101
PLACA MARMURA PT MASCA SOLO 1500
930,00 LEI  
-

PLACA MARMURA PT MASCA SOLO 1500


PLACA MARMURA PT MASCA SOLO 1500

Cod produs: 80R 0073
Producator: ARTHEMA
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

930,00 LEI

Cantitate:      Bucata

Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc limitatDescrierePlaca de marmură este special realizată pentru a se potrivi mobilierului pentru baie cu două lavoare SOLO 1500. Placa funcționează precum un blat care unește cele două lavoare, întregind ansamblul format din masca pentru lavoare și vasele de lavoar. Ansamblul SOLO 1500 este o soluție ideală pentru cazurile în care baia este utilizată de mai multe persoane, oferind spațiu dublu pentru lavoar. În acest fel lavoarele pot fi utilizate de două persoane simultan.

Placa este confecționată de fapt din material compozit, care imită marmura. Materialul compozit este excelent pentru a înlocui clasicul porțelan sanitar, utilizat cel mai frecvent pentru obiectele sanitare. Acesta conferă un aspect mult mai sofisticat și original zonei lavoarului.

Calitățile materialului compozit sunt date de rezistența deosebită a acestuia și ușurința cu care se întreține. Realizat din resturi de granit în cea mai mare proporție și rășină polimerică foarte rezistentă la temperaturi înalte. Astfel, vom constata că indiferent de timpul de uzură, placa nu se va zgâria, ciobi sau păta.

Suprafața marmurei false este foarte netedă, neavând porozități care să contribuie la deteriorarea acesteia. Astfel, menținerea suprafeței în stare execelentă se realizează fără efort, căci aceasta împiedică depunerile de calcar sau pătarea acesteia. Placa își menține strălucirea intactă și rezistă foarte bine la contactul prelungit cu apa sau cu substanțe corozive.

Aspectul deosebit este un alt atu al plăcii de marmură. Imitația marmurei conferă un aspect luxos, rafinat și interesant zonei lavoarelor. Aceasta are o culoare neuniformă, în tonuri de gri, foarte potrivită pentru o baie simplă și modernă. Placa se mulează perfect pe masca tip dulap pentru lavoare, având o formă specială care ajută la încadrarea lavoarelor.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Produse din aceeasi categorie

Compara
0 produse