PLACA MARMURA PT MASCA SOLO 1500

Adauga un review

  • Cod produs: 80R 0073
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

880.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Placa de marmură este special realizată pentru a se potrivi mobilierului pentru baie cu două lavoare SOLO 1500. Placa funcționează precum un blat care unește cele două lavoare, întregind ansamblul format din masca pentru lavoare și vasele de lavoar. Ansamblul SOLO 1500 este o soluție ideală pentru cazurile în care baia este utilizată de mai multe persoane, oferind spațiu dublu pentru lavoar. În acest fel lavoarele pot fi utilizate de două persoane simultan.

Placa este confecționată de fapt din material compozit, care imită marmura. Materialul compozit este excelent pentru a înlocui clasicul porțelan sanitar, utilizat cel mai frecvent pentru obiectele sanitare. Acesta conferă un aspect mult mai sofisticat și original zonei lavoarului.

Calitățile materialului compozit sunt date de rezistența deosebită a acestuia și ușurința cu care se întreține. Realizat din resturi de granit în cea mai mare proporție și rășină polimerică foarte rezistentă la temperaturi înalte. Astfel, vom constata că indiferent de timpul de uzură, placa nu se va zgâria, ciobi sau păta.

Suprafața marmurei false este foarte netedă, neavând porozități care să contribuie la deteriorarea acesteia. Astfel, menținerea suprafeței în stare execelentă se realizează fără efort, căci aceasta împiedică depunerile de calcar sau pătarea acesteia. Placa își menține strălucirea intactă și rezistă foarte bine la contactul prelungit cu apa sau cu substanțe corozive.

Aspectul deosebit este un alt atu al plăcii de marmură. Imitația marmurei conferă un aspect luxos, rafinat și interesant zonei lavoarelor. Aceasta are o culoare neuniformă, în tonuri de gri, foarte potrivită pentru o baie simplă și modernă. Placa se mulează perfect pe masca tip dulap pentru lavoare, având o formă specială care ajută la încadrarea lavoarelor.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri