CLAPETA REZERVOR WC INGROPAT, PNEUMATICA, SALINA DIAMANTE EVO250, NEAGRA

Adauga un review

  • -70 %

250.00 LEI (Reducere 70%)

74.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CLAPETA REZERVOR WC INGROPAT, PNEUMATICA, SALINA DIAMANTE EVO250, NEAGRA din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare - Rezervoare wc si accesorii - Clapete rezervor wc.

Dacă v-ați decis să achiziționați un rezervor de WC îngropat, este musai să îl completați cu o placă de comandă fără de care acesta nu poate funcționa. Placa de comandă pneumatică SALINA de la OLIVEIRA & IRMAO este perfectă pentru acționarea mecanismului rezervorului ascuns DIAMANTE EVO250, conferind simultan și un aspect elegant băii dvs.

Simplă și eficientă, placa este concepută pentru a oferi posibilitatea economisirii apei de fiecare dată când trageți apa. Aceasta este prevăzută cu două butoane de acționare cu formă ovală, ce se întrepătrund, fiecare fiind concepute pentru a elibera o anumită cantitate de apă.

Culoarea cromată lucioasă este ideală pentru un aspect simplu și sofisticat, fiind un detaliu subtil, dar de efect. Cu siguranță aceasta se va remarca prin prezența delicată, contribuind la stilul deosebit și rafinat al băii.

Stilul și amenajarea băii dvs vor fi cu totul deosebite cu ajutorul unui rezervor de WC îngropat la care adăugați placa de comandă SALINA. Aceasta va fi singura parte vizibilă a mecanismului, căci întreg rezervorul este ascuns. Aspectul băii dvs va fi mult mai liber, iar baia va căpăta mai mult spațiu la dispoziție.

Alegerea unui rezervor ascuns pentru a dota baia dvs prezintă o mulțime de avantaje. În primul rând nu este vizibil, astfel nu va încărca încăperea, creând un aspect mai curat și mai ordonat. Apoi, acesta ocupă puțin spațiu. Rezervorul poate fi montat fie direct în perete, dacă vi se permite acest lucru, fie în spatele unui perete suprapus.

Un astfel de rezervor este mult mai rezistent și mai fiabil decât cele tradiționale, aparente. Dvs veți beneficia de un produs de foarte bună calitate, care nu se va defecta ușor.

Placa de comandă este singura parte pe care va trebui să o curățați și igienizați regulat. În acest fel veți avea mult mai puțină muncă de făcut de fiecare dată când trebuie să faceți curățenie în baie. Simplă și elegantă, placa este perfectă pentru orice baie, indiferent de dimensiunile acesteia!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri