PERETE CADA, STICLA SECURIZATA TRANSPARENTA 6 mm, L.80xH.140cm

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 79CD2899
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: BELFORM

480.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Perete pentru cada, cu profil cromat. Geamul are o grosime de 6 [mm]

PERETE CADA, STICLA SECURIZATA TRANSPARENTA 6 mm, L.80xH.140cm

După fiecare baie sau duș, pardoseala din încăpere se umple de stropi de apă care, ulterior, trebuiesc curățați. Pentru a evita ștergerea cu mopul a gresiei, este foarte util să folosiți un paravan de protecție. Cu ajutorul acestuia puteți să faceți dușul rapid de dimineață, fără să mai pierdeți timp și cu curățarea băii.

Peretele de sticlă este soluția ideală pentru a proteja baia de stropii inutili. Acesta este realizat din sticlă securizată, groasă de 6mm. Sticla specială este foarte rezistentă, putând să susțină cu ușurință pe oricine în caz că se sprijină pe ea. Înălțimea este suficientă pentru a proteja eficient împotriva dispersării stropilor în încăpere.

Peretele de sticlă reprezintă o variantă mult mai avantajoasă pentru a proteja baia față de alte opțiuni disponibile. În primul rând este mult mai rezistent. O cortină de duș este mult prea subțire și fragilă pentru a susține pe cineva în caz de nevoie. Astfel, peretele vă ajută să preveniți și să atenuați eventualele accidente ce se pot întâmpla în baie.

Peretele pentru cadă rezistă mult mai mult timp. O cortină trebuie schimbată destul de des. Aceasta tinde să se murdărescă destul de repede și să atragă mucegaiul din baie. Acest fapt o face să fie și foarte neigienică, putând să pericliteze sănătatea dvs. Peretele se curăță foarte ușor și rapid, fără riscul depunerilor. Acesta nu se deteriorează în timp, dacă este întreținut corespunzător, putând fi folosit fără probleme pentru multă vreme.

Față de celelalte alternative, peretele este o investiție mult mai rentabilă. Fiind rezistent și durabil, acesta nu va trebui să fie schimbat decât foarte rar. Astfel că îl puteți avea pentru o perioadă nelimitată. Nu va trebui să chelțuiți periodic bani pentru înlocuirea acestuia.

Cu ajutorul acestuia veți conferi și un aspect estetic mult mai interesant băii. Fiind transparent, se asortează perfect în orice stil de baie. Este perfect pentru o baie modernă, fiind un accesoriu foarte practic ce va îmbunătăți experiența dușului de fiecare dată când îl veți folosi!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PERETE CADA
BRAND BELFORM
MONTAJ PE CADA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
FORMA SEMIROTUNDA
LUNGIME [MM] 800 MM
INALTIME [MM] 1400 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review