PARA DUS IDEALRAIN CUBE XL3, 8L/MIN, TELEFON 13cm, 3 FUNCTII

Adauga un review

180.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap de dus IDEALRAIN CUBE XL3 cu trei functii si duze de silicon pentru o curatare usoara.
Debitul maxim este dat la presiune de functionare de 3 bar

Dotat cu trei funcții speciale, sistem de economisire a apei și de curățare rapidă, telefonul de duș IDEALRAIN XL3 are o suprafață mai mare de emitere a jeturilor de apă. Astfel, dușul devine mult mai confortabil, iar ori de câte ori dorim un duș rapid putem fi siguri că nu vom avea parte de nici o întârziere.

Telefonul de duș este conceput pentru a utiliza o cantitate redusă de apă, datorită inovațiilor tehnologice implementate. Prin eficiența ridicată a acestuia este asigurată și funcția ecologică, foarte relevantă pentru un mediu înconjurător mai sănătos.

Este la îndemâna oricui să facă mici schimbări în felul cum utilizează resursele, prin folosirea produselor cu performanțe ridicate. Telefonul de duș IDEALRAIN XL3 poate oferi tot ce avem nevoie de la un duș excelent, însă cu un consum mult mai scăzut. Suprafața mai mare a telefonului distribuie uniform apa pentru ca timpul petrecut în duș să fie mai rapid. În acest fel câștigăm din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte beneficiem de un timp mult mai scurt în efectuarea dușului, mai ales dimineața când oricine se grăbește, iar pe de altă parte nu mai riscăm să risipim apă.

Confortul este asigurat și prin intermediul celor cinci funcții ale telefonului de duș. Putem comuta între modurile ploaie, ploaie ușoară sau masaj, în funcție de preferințe și de moment. Modul ploaie este ideal pentru a fi folosit ori de câte ori dorim un duș rapid și eficace. Pentru energizarea și revigorarea de care avem nevoie în fiecare dimineață. Modul masaj poate fi folosit când dorim să ne oferim câteva clipe de răsfăț și relaxare, cu precădere după o zi lungă.

Prevăzut cu sistem de curățare rapidă, telefonul este protejat de depunerile de calcare care amenință rezistența și durabilitatea acestuia. Duzele cauciucate sunt simplu de curățat, contribuind la funcționalitatea deplină a acestuia. În acest mod este menținută performanța ridicată și starea aproape intactă a telefonului pe toată perioada utilizării lui.

Mai multe

Specificatii tehnice

RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
DEBIT MAXIM 8 L/MIN
INALTIME [MM] 259 MM
LUNGIME [MM] 130 MM
ADANCIME [MM] 42 MM
MATERIAL ALAMA
CULOARE CROM
CLASA DE EFICIENTA A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri