PARA DE DUS MIKI, 9L/MIN, D.8cm, 3 FUNCTII, CROM

Adauga un review

 • -40 %
 • Cod produs: 50119611
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: BOSSINI

120.00 LEI (Reducere 40%)

72.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Telefon de dus MIKI/3, cu trei functii: ploaie, masaj, ploaie + masaj. Telefonul este echipat cu sistem de curatare rapida Easy
Clean, alcatuit din duze de cauciuc si cu un sistem de economisire apa Eco Friendly de pana la 50%.
Debitul maxim este dat pentru presiunea maxima de 3 bar

Orice produs marca BOSSINI SPA se caracterizează prin inovațiile implementate și certificate în domeniul obiectelor sanitare. Telefonul de duș din gama MIKI este conceput pentru oferi tot ce avem nevoie de la dușul cotidian. Pe lângă funcțiile și dotările speciale cu care este prevăzut, telefonul este realizat și cu sistem de economisire a apei. În acest fel beneficiem de un produs ecologic, de cea mai bună calitate.

Telefonul este prevăzut cu duze cauciucate pentru curățare rapidă. Acestea împiedică depunerile de calcar și protejează capul telefonului de eventuale deteriorări. Datorită acestor măsuri speciale este prelungică durata de viață și de funcționare performantă a telefonului de duș. Depunerile calcaroase duc în final la stricarea telefonului, care trebuie să fie înclocuit destul de des. Față de un produs mai puțin performant, telefonul de duș MIKI/3 rezistă cu mult mai mult timp și nu își pierde capacitatea și eficiența.

Dușul zilnic este o adevărată plăcere, căci telefonul va rezista intact pentru mult timp. Confortul necesar nu va avea de suferit în timp din cauza funcționării deficitare. În special dimineața când ne grăbim, avem nevoie ca dușul să fie cât mai scurt și mai revigorant. Oricine cunoaște senzația neplăcută când telefonul de duș nu mai oferă aceiași performanță ca la început, iar din acest motiv tindem să consumăm mai mult timp și mai multă apă. Cele trei funcții cu care este prevăzut telefonul de duș asigură o experiență revigorantă ori de câte ori este întrebuințat. Funcțiile de ploaie, masaj și combinarea dintre cele două sunt exact ceea ce avem nevoie fie că dispunem de timp suficient sau, cu precădere, când suntem pe fugă pentru a ne delecta cu câteva momente speciale.

Dotat cu un sistem de reducerea a cantității de apă cu până la 50%, telefonul este un produs revoluționar care ajută la diminuarea poluării. Ecologia a devenit un lucru tot mai stringent în zilele noastre, iar măsurile de ecologizare cât de mici sunt capabile să facă o diferență remarcabilă pentru protejarea mediului înconjurător. BOSSINI SPA își propune să aplice și să respecte standardele în vigoare pentru a contribui activ la evitarea risipei de apă și reducerea emisiilor poluante.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 80 MM
DEBIT MAXIM 9 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
INALTIME [MM] 64 MM
LUNGIME [MM] 215 MM
FINISAJ CROMAT
CLASA DE EFICIENTA A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri