PARA DE DUS EUPHORIA, 5,7L/MIN, 1 FUNCTIE, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 44G37265
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

160.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Para de dus fix Euphoria 110 Mono, cu un tip de jet : Rain.
Pachetul include :
- functia GROHE EcoJoy consum redus de apa fara a reduce performantele produsului, debit 5.7 l/min
- sistem anti-calcar SpeedClean

Cu un debit al apei foarte redus, de doar 5,7 l/min, telefonul de duș EUPHORIA de la GROHE asigură reducerea cantității de apă cu până la 40%. Sistemul special de dispersie a apei cu care este dotat asigură confortul necesar în timpul utilizării, oferind aceiași senzație ca în cazul utilizării unui debit mult mai mare. Forma ergonomică este concepută pentru a nu permite alunecare din mână și pentru a putea fi ușor manevrabilă.

Reducerea consumului de apă este direct proporțională cu reducerea costurilor aferente acestuia și emisiilor poluante. Telefonul de duș EUPHORIA este special conceput pentru a oferi un mod inovator de a face duș. Funcția ecologică a telefonului asigură diminuarea poluării, contribuind la menținerea unui mediu înconjurător mai curat.

Forma telefonului îl face simplu de manevrat, iar modul de distribuție al apei îl face foarte eficient. În aceste fel vom scurta durata dușurilor, mai ales în momentele când ne grăbim. Telefonul ne ajută să beneficiem de un duș perfect, într-un timp mult mai redus. Astfel, vom avea de câștigat din două puncte de vedere. În primul rând nu vom mai pierde timp, fiindcă apa nu curge așa cum dorim. Apoi nu vom mai consuma apă în exces, fiindcă presiunea nu este satisfăcătoare.

Telefonul de duș EUPHORIA oferă un confort excelent în timp ce utilizează o cantitate de apă redusă cu 40%. Debitul mai mic al apei nu afectează timpul de efectuare al dușului, oferind o senzație de curățenie exact așa cum o dorim.

Telefonul este prevăzut cu sistem de curățare rapidă, conferit de duzele cauciucate. În acest fel sunt îndepărtate depunerile de calcar care blochează curgerea apei și care contribuie la deteriorarea telefonului. Prin aceasta este asigurată funcționalitatea deplină pe toată durata utilizării și durabilitatea foarte mare a telefonului de duș EUPHORIA.

Mai multe

Specificatii tehnice

ADANCIME [MM] 61 MM
INALTIME [MM] 189 MM
CULOARE CROM
RACORD [TOLI] G 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri