PANOU SOLAR PLAN CU REZERVOR INCORPROART, STRATOS, 150L

Adauga un review

  • Cod produs: 35IS0259
  • Parteneri Romstal: &#
  • Producator: CORDIVARI SRL

5,800.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

CORDIVARI este o renumită firmă italiană specializată în producția de echipamente și instalații termice, iar în ultima perioadă s-a axat pe dezvoltarea tehnologiilor revoluționare în materie de energie regenerabilă. Calitatea și inovația reprezintă criterii de la care CORDIVARI nu se abate, oferind de fiecare dată produse fiabile, foarte rezistente și cu eficiență ridicată.

Panoul solar plan cu rezervor încorporat oferă performanțe foarte ridicate. Rezervorul din dotarea acestuia are o capacitate de 150 de litri și se află deasupra panoului solar, astfel încălzirea apei se realizează mult mai eficient, într-un timp mai scurt și cu pierderi nesemnificative de căldură.

Circulația apei se face în mod natural. Căldura înmagazinată de panouri este folosită pentru încălzirea apei, iar pe măsură ce apa caldă este consumată, aceasta este înlocuită de apă rece. Rezervorul este prevăzut cu izolație specială care menține temperatura ridicată a apei o perioadă destul de mare de timp, pentru a putea fi utilizată chiar și atunci când panourile nu produc căldură, spre exemplu pe timp de noapte.

Panourile pot fi montate fie pe acoperișul casei sau clădirii, dar pot fi montate și pe terase amenajate special. Important este ca acestea să nu fie umbrite, iar radiația solară să ajungă pe toată suprafața acestora. Panourile solare plane rezistă mult mai bine în condiții meteo nefavorabile și nu necesită întreținere regulată. Sunt ușor de curățat, având o suprafață neaderentă, care împiedică depunerea prafului sau murdăriei.

Pe timp de iarnă, când afară sunt temperaturi negative, este indicat să folosim o anumită protecție antiîngheț pentru a preveni deteriorarea acestora. Dacă sunt respectate regulile de utilizare, panourile pot funcționa fără probleme o lungă perioadă de timp.

Panourile solare pot asigura o mare parte din energia necesară încălzirii apei, ceea ce înseamnă o reducere consistentă a costurilor pentru energie. Este important să folosim panouri solare de cea mai bună calitate pentru a obține eficiență maximă, căci vom putea constata că investițiile ieftine oferă rezultate foarte nemulțumitoare.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND CORDIVARI
TIP PLAN CU REZERVOR
MODEL STRATOS DR 150LT
PUTERE [W] N/A
EFICIENTA [%] N/A
TEMP. MAXIMA [°C] 100
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 4
SUPRAFATA BRUTA [MP] 1.87
SUPRAFATA DE APERTURA [MP] N/A
CAPACITATE REZERVOR [L] 150
RACORD INTRARE [TOLI] 2 X 1/2
RACORD IESIRE [TOLI] 2 X 1/2
INALTIME [MM] 780 MM
LATIME [MM] 1913 MM
ADANCIME [MM] 920 MM
MASA [KG] 65
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri