PANOU FRONTAL PT CADA ALMA, ECHILIBRA 140X140, CU BUZUNAR

Adauga un review

  • Cod produs: 80CB9090
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: BELFORM

399.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara PANOU FRONTAL PT CADA ALMA, ECHILIBRA 140X140, CU BUZUNAR din categoria Amenajare baie - Cazi de baie - Panouri si suporturi de cada - Panouri pentru cazi de baie.

Panoul frontal din acril este realizat special pentru cada ALMA, modelul simplu sau cu hidromasaj. Panoul se potrivește perfect dimensiunilor căzii, acoperind partea frontală și vizibilă a acesteia. Acesta întregește dotarea băii și da un aspect estetic deosebit căzii, acoperind instalația sanitară.

Cu ajutorul panoului frontal sunt mascate părțile inestetice ale căzii și se crează un ansamblu mult mai armonios al acesteia. Stilul băii va căpăta mai multă unitate și organizare prin simpla adăugare a panoului. Panoul are de asemenea un rol foarte important în susținerea căzii, comportându-se precum un schelet exterior. În acest fel vom beneficia de mai multă siguranță în utilizarea căzii, fără riscul ca aceasta să se dezechilibreze.

Panoul este confecționat din acril, întocmai precum cada ALMA. Datorită greutății reduse, panoul se montează foarte simplu, fără nici o dificultate. Este alternativa cea mai convenabilă pentru cada din acril, căci presupune un efort redus pentru instalare și are durabilitate mult mai ridicată. Cada ALMA se montează pe colț și are dimensiuni egale. Panoul se aplică perfect pe dimensiunile căzii, sprijinind-o cu ușurință. Acesta este ușor de întreținut, căci acrilul se curăță fără probleme și nu se pătează sau îngălbenește. Băile de mici dimensiuni pot fi echipate corespunzător cu produse realizate pe măsura lor.

Cada ALMA este perfectă pentru băile mai puțin spațioase, cărora dorim să le adăugăm un plus de stil și distincție, iar cu ajutorul panoului frontal aceasta se va încadra foarte bine în orice baie.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri