PACHET REZERVOR WC INCASTRAT GROHE RAPID SL + CADRU + PLACA COMANDA + SIST. FIXARE CADOU 3/6-6/9L

Adauga un review

  • Cod produs: 44G99976
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

740.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pachet Format din :
- rezervor de wc GROHE RAPID SL cu cadru
- placuta SKATE AIR alba dubla
- sistem de fixare.
Caracteristici cadru:
- distanta intre suruburile de fixare este intre 180 230 mm
- adancime ajustabila
- protectie impotriva condensului.
Sunt incluse:
- 2 suruburi pentru fixarea WC-ului
- cot de evacuate cu diametrul de 80 mm
- reductie de la 80 la 100 mm
- racorduri de pentru conectarea la apa

Rezervoarele încastrate GROHE reprezintă printre cele mai inovatoare produse pe piața instalaţiilor moderne de baie şi sunt utilizate cu încredere deplină pentru echiparea băii. Pentru a ușura etapa montării și instalării rezervorului, GROHE a conceput pachetul complet format din rezervor de WC încastrat GROHE RAPID SL cu sistem de fixare, care asigură suportul perfect pentru mecanismul rezervorului.

Rezervorul este pus în funcțiune cu ajutorul plăcuțelor de acționare care utilizează tehnologii de spălare cu două volume sau start/stop,ceea ce înseamnă economii considerabile la consumul de apă.

GROHE ne inițiază în baia viitorului

Rezervorul de WC încastrat este de departe o soluție mult mai elegantă, sigură și interesantă pentru dotarea băii. Acesta este menit să ofere performanțe impresionabile și un confort mult îmbunătățit spre deosebire de rezervoarele aparente clasice.

Mecanismul rezervorului nu este vizibil, ceea ce înseamnă un aspect estetic cu totul deosebit pentru încăperea de baie. Un astfel de rezervor ne permite să experimentăm mai multe stiluri pentru amenajarea băii și să optăm pentru mai multe variante de decor.

Nu trebuie să ne limităm la alegeri banale, fără nici un farmec pentru a decora baia. Rezervorul RAPID SL ocupă puțin spațiu, dar cu toate acestea reprezintă atracția principală a băii. Montarea acestuia se realizează ascuns, în spatele unui perete, însă va impresiona prin modul de a crea funcționalitate băii.

Rezervorul încastrat este destinat utilizării împreună cu vase de toaletă suspendate. Astfel se economisește foarte mult spațiu, iar în plus este asigurat un grad înalt de igienă. Sistemul de tragere a apei cu rezervor încastrat este perfect pentru orice tip de baie, fiind ideal și pentru băile publice.

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 1130 MM
LATIME [MM] 500 MM
ADANCIME [MM] 145 MM
MATERIAL OTEL
CULOARE ALBASTRA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri