PACHET REZERVOR WC INCASTRAT GROHE RAPID SL + CADRU + PLACA COMANDA + SIST. FIXARE 3/6-6/9L

Adauga un review

  • Cod produs: 44G99974
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

820.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pachet rezervor WC Rapid SL GROHE.
Pachetul include:
Rezervor de apa GD 2,6-9l 38528001. Caracteristici:
- 1,13 m inaltime de instalare
- pentru instalare pe perete sau pereti de compartimentare
- pentru placare uscata, complet pre-asamblat
- 2 bolturi de fixare pentru wc
- distanta de fixare a bolturilor 180/230 mm
- reductie 80/100mm
- ventil pneumatic de evacuare cu 3 moduri de operare: spalare lunga, spalare scurta sau start/stop
- pentru instalare singulara sau pe sina
- aprobare TUV
- ajustat din fabrica la 6 si 3l
- fara accesorii pentru instalariile pe perete
Placa de actionare 38732000. Caracteristici:
- pentru actionare dubla: spalare sau start si stop
- pentru ventil de evacuare pneumatic AV1
- instalare verticala si orizontala
- dimensiuni: 156 x 197mm
- fabricat din ABS: suprafata cromata GROHE StarLight
- tehnologia GROHE EcoJoy pentru reducerea consumului de apa
Suport perete 3855800M. Caracteristici:
- pentru instalariile pe perete
- pentru fixarea elementelor la peretii de caramida sau in fata peretilor de compartimentare
- ajustare verticala de echilibru de la 130-230mm
- placare pentru una sau mai multe instalari
- material de fixare
- 2 piese

Rezervorul pentru WC cu montare ascunsă de la Grohe reprezintă o alternativă elegantă și ingenioasă pentru echiparea băii. Rezervorul se montează încrustat în perete, astfel încât nu va ocupa din spațiul încăperii de baie și nu va deranja amenajarea acesteia.

Pachetul Grohe Rapid SL cuprinde sistemul complet pentru utilarea toaletei. Alături de rezervorul ascuns pentru WC, pachetul conține suportul pentru fixarea în perete și placa de acționare. Grohe utilizează cele mai avansate tehnologii în materie de echipamente sanitare, remarcându-se prin calitatea excepțională, designul minimalist și eficiența foarte ridicată.

Placa de acționare a rezervorului de apă este dotată cu tehnologia brevetată Grohe EcoJoy. Aceasta are un mecanism prin care se poate reduce consumul de apă. Noul concept Grohe ține cont de principiile ecologice și propune produse mult mai economice și fiabile. Suprafața cromată Grohe StarLight oferă nu numai un aspect elegant și sofisticat plăcii de comandă, dar este simultan și mult mai igienică.

Optarea pentru un rezervor ascuns este mult mai convenabilă decât utilizarea unuia convențional. Rezervorul ascuns este foarte fiabil, mult mai rezistent și durabil. Acesta nu se deteriorează cu ușurință și poate fi exploatat o perioada mult mai mare de timp. Rezervoarele aparente sunt realizate din materiale care se pot defecta destul de des, fiind necesară înlocuirea lor la o anumită perioadă de timp.

O baie modernă are nevoie de produse de cea mai înaltă calitate care sunt axate pe eficiență și consum redus de apă și energie. Grohe oferă garanția celor mai avansate tehnologii, îmbinând aspectul estetic deosebit cu performanțe de top.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri