MOBILIER DE BAIE PORTO 850, MARO LUCIOS, L.79.7XA.43.8XH.50CM

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0640
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

990.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

MOBILIER DE BAIE PORTO 850, MARO LUCIOS, L.79.7XA.43.8XH.50CM

Ciocolatiul este o variantă de culoare îndrăzneață și interesantă pentru baie. Mobilierul pentru lavoar PORTO se va remarca cu siguranță în cel mai plăcut mod cu putință, adăugând o pată de culoare unei băi terne și banale.     

Elegant, simplu și practic, dulăpiorul se utilizează alături de vasul de lavoar. Acesta are rolul de a susține lavoarul și de a masca instalația sanitară. Este perfect pentru a conferi băii mai multă funcționalitate și de a ne ajuta să menținem mai bine organizarea băii.

Dulăpiorul face parte din gama de produse pentru baie PORTO. Gama se remarcă prin stilul modern și elegant, precum și prin formele rectangulare cu colțuri rotunjite. Dulăpiorul are dimensiuni reduse, încadrându-se cu ușurință în orice tip de baie, inclusiv în cele de mici dimensiuni.

Tonul ciocolatiu al dulăpiorului PORTO este unul închis, care se potrivește cu un fond deschis la culoare. Astfel putem alege tonuri deschise de bej, gri sau alb pentru a completa amenajarea încăperii. În acest fel se menține un echilibru între culori, care conferă armonie și o stare de liniște ori de câte ori folosim baia. 

Maronul este o culoare  care imprimă eleganță băii. Acesta îndulcește aspectul general al încăperii și este opțiunea cea mai potrivită dacă dorim un decor interesant, fără exagerări. Ciocolatiul emană căldură și este o culoare confortabilă, care nu obosește privirea. Luciul dulăpiorului îi conferă o notă glamour, care se reflectă în aspectul general al băii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri