MOBILIER BAIE NEO CU LAVOAR 55CM, ALB/WENGE

Adauga un review

  • Cod produs: 80RC5002
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ROCA

440.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

O baie de mici dimensiuni este dificil de amenajat. Este indicat să avem în vedere mai multe aspecte atunci când dorim să mobilăm și să echipăm corespunzător o baie modernă, dar care nu ne oferă prea mult spațiu la dispoziție pentru aranjamente deosebite.

Acum, este foarte simplu să obținem aspectul estetic dorit, funcționalitatea și lejeritatea de care avem nevoie în baia noastră cu ajutorul mobilierului pentru lavoar NEO. Varianta pe alb/wenge conferă un look cu totul remarcabil băii, fiind o combinație elegantă pe care o putem folosi alături de elemente diverse în același ton.

Astfel vom obține efecte estetice cu totul remarcabile. Contrastul alb-negru este unul rafinat, clasic, dar care aduce și o notă de modernitate stilului băii. Dulăpiorul este vopsit doar în partea din față cu nuanța wedge, iar în părțile laterale este vopsit cu alb. Lavoarul din dotarea acestuia este clasic, de culoare albă, fiind confecționat din porțelan sanitar.

Designul simplu și practic al dulăpiorului pentru lavoar NEO îl face ideal pentru a se încadra cu ușurință în cadrul băii. Prin alăturarea celor două nuanțe contrastante care se regăsesc pe dulăpior se crează un jos fascinant de culori, pe care îl putem folosi cu succes în restul încăperii.

Este atât de simplu să ne bucurăm de o baie perfectă, fără să facem rabat la calitatea materialelor utilizate și la stilul desăvârșit pe care dorim să îi conferim. Dulăpiorul NEO ocupă foarte puțin spațiu, astfel, nu incomodează cu absolut nimic amenajarea băii și ne permite să beneficiem de spațiu suficient.

Baia la care visăm nu trebuie să fie dificil de realizat. Mobilierul cu lavoar NEO este o piesă completă pentru dotarea zonei lavoarului care adaugă stil încăperii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri