MANOMETRU CU CONTACT MAGNETIC, METALIC, 0-10 bar D63, G1/4"

Adauga un review

 • Cod produs: 39MF0007
 • Parteneri Romstal: @-
 • Producator: AFRISO S.R.L.

928.09 LEI / buc TVA inclus

buc
Comanda la cerere
 • Termen livrare max. 8 zile
 • Produs disponibil EXCLUSIV la cerere

Descriere

Manometru cu element de tip Bourdon si cu contacte electrice si arc magnetic, din otel inoxidabil. Datorita magnetului permanent al arcului, contactul electric este ferit de aparitia vibratiilor.
Manometrul este folosit in spatii mici, pentru medii gazoase si lichide, care nu cristalizeaza. Carcasa manometrului este din otel inoxidabil, cadranul este din aluminiu de culoare alba gradat, cu caractere de culoare neagra si ac indicator din aluminiu.
Este cuplat cu racord inferior si conexiune electrica laterala ce se realizeaza printr-un cablu M12 x 1.5, de lungime 1 m

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP D302
MODEL RF63MK1.W
RACORD [TOLI] 1/4 TOLI
DIAMETRU CARCASA [mm] 63
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PRESIUNE MINIMA [BAR] 0
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -20
GRAD DE PROTECTIE IP 42
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri