LAVOAR COMPOZIT PT MOBILIER AGATA, ALB ,L.60xA.48xH.14.5cm

Adauga un review

375.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un lavoar clasic cu montaj pe blat, de forma dreptunghiulara, cu bazin dreptunghiular, cu orificiu pentru baterie si cu orificiu de preaplin. Poate fi instalat cu mobilierul de baie Agata

Pentru setul de mobilier de baie AGATA a fost conceput și lavoarul potrivit care să îl completeze perfect. Dimensiunile acestuia corespund măsurilor dulapului din nuc din aceiași gamă. Împreună vor face baia dvs să strălucească și să capete stilul și personalitatea pe măsură.

Lavoarul este confecționat dintr-un material special, marmura compozită. Utilizarea marmurei compozite sau artificiale pentru producția de obiecte sanitare prezintă multiple avantaje. În primul rând are un aspect deosebit, foarte asemănător marmurei, ce conferă o notă de sofisticare încăperii. Deoarece achiziționarea marmurei naturale presupune cheltuirea unor sume considerabile de bani, marmura compozită este mult mai accesibilă. Oricine își poate permite cu destulă ușurință să decoreze locuința cu obiecte realizate din acest material.

Un alt aspect important pentru care este preferabil acest material este faptul că textura acestuia este mai fină și mai omogenă în comparație cu varianta naturală. Acest fapt înseamnă o mai bună rezistență în fața agresiunii factorilor fizici și chimici. Rezistă impecabil la contactul cu substanțe chimice precum acizi, baze, săruri, și nu este afectată de razele UV sau de modificările de temperatură. De asemenea, acesta este mult mai impermeabil, nepermițând infiltrarea apei în material și absorbția acesteia.

Impermeabilitatea materialului asigură o suprafață mai curată, care nu este predispusă pătării în timp. În acest mod vă puteți bucura de aspectul strălucitor al lavoarului, fără inesteticele pete, pentru o perioadă foarte mare de timp.

Alături de mobilierul din aceiași gamă, lavoarul va completa foarte bine baia dvs și îi va conferi accentele stilistice care îi vor evidenția frumusețea subtilă. Materialele utilizate sunt deosebite și au un efect vizual interesant, ceea ce va adăuga o notă originală băii dvs.

Setul AGATA este caracterizat de îmbinarea perfectă între practic și frumos, fiind o încântare pentru oricine. Materialele de calitate, nuanțele naturale și designul funcțional, fac din acest set și, cu precădere, din lavoarul AGATA unul ce va completa baia dvs conferindu-i un stil inconfundabil.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL AGATA
MATERIAL MARMURA COMPOZITA
INALTIME [MM] 145 MM
ADANCIME [MM] 480 MM
LUNGIME [MM] 600 MM
CULOARE ALBA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri