LAVOAR CERAMIC, INCASTRAT, ROMSTAL MIRAMAR, L.56xA.46cm

Adauga un review

170.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Lavoarul, o componenta esentiala a unei bai, se integreaza fara nici un efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil
adoptat, fie cel clasic, fie cel modern, reflectandu-va personalitatea.
Lavoarul de o forma ovala, este echipat cu un orificiu perforat pentru baterie si orificiu de preaplin. Poate fi instalat pe blat
cu mobilier de tipul Miramar.

Lavoarul încastrat MIRAMAR poate fi integrat în orice tip de baie, oferindu-ne posibilitatea de a-l monta fie pe blat, fie pe mobilier. Astfel, putem adapta cu ușurință montarea lavoarului în funcție de preferințele noastre.

Montarea pe blat ne oferă avantajul de a putea utiliza orice model de blat. Astfel avem libertatea de a opta pentru culori sau texturi diverse care să se integreze în nota generală a băii. Este o variantă foarte elegantă pentru amenajarea băii, creând un stil armonios, cu accente originale.

Blatul poate fi prevăzut în parte inferioară cu diverse piese de mobilier, astfel că oferă și posibilitatea utilării acestei părți a băii. În acest fel baia devine mult mai funcțională și mai simplu de organizat. Montarea pe blat este o variantă potrivită în special pentru băile încăpătoare, care au spațiu suficient pentru instalarea tuturor componentelor.

Lavoarul MIRAMAR poate fi montat și pe mobilier, în cazul în care baia are dimensiuni medii sau mici. Astfel, putem economisi spațiu, pentru a nu crea vreun disconfort atunci când utilizăm baia. Și această variantă de montare este foarte practică datorită mobilierului pe care îl utilizăm.

Lavoarul din porțelan este un model clasic, cu formă ovală, foarte elegantă. Porțelanul este un material rezistent și durabil, care se întreține fără dificultate. Suprafața netedă și rece a lavoarului asigură proprietăți antibacteriene, astfel încît să fie redus la maxim riscul răspândirii germenilor.

Simplu, practic și elegant, lavoarul MIRAMAR poate fi integrat cu ușurință în orice tip de baie. Este perfect pentru băile moderne, centrate pe funcționalitate și simplitate, care se potrivesc familiilor numeroase și utilizării frecvente. Este rezistent și durabil, fiind simplu de întreținut.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP LAVOAR
BRAND IDEAL STANDARD
SERIE MIRAMAR
MODEL CU PREAPLIN
MONTAJ INCASTRAT
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA OVALA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 32
LUNGIME [MM] 550
LATIME [MM] 460
INALTIME [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri