KIT MONTAJ COLECTOR DISTRIBUITOR UPONOR VARIO PLUS 1"

Vezi review-uri

 • Cod produs: 59UD1000
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: UPONOR GMBH

519.99 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Set folosit pentru distribuitoarele din plastic. Setul este alcatuit din: suporti, racordurile
cu olandez si garnitura, termometre, piese de capat pentru distribuitor cu aerisitor, racord de umplere-golire si by-pass

Sistemul de încălzire prin pardoseală conceput de Uponor este atent gândit de la început până la final. Fiecare etapă este importantă și asigură funcționarea ireproșabilă a întregului ansamblu.

Montarea instalației este un aspect crucial, care asigură eficiența și fiabilitatea sistemului. Kit-ul de montaj pentru distribuitoare are rolul de a fixa și asambla distribuitoarele. Acestea reprezintă partea centrală a sistemului, având rolul de a distribui agentul termic către circuitele existente și de a regla parametrii de funcționare ai sistemului.

Avantajele încălzirii prin pardoseală Uponor sunt:

 • eficiență termică sporită
 • consum redus de energie
 • control facil al climatului ambiental cu ajutorul dispozitivelor de automatizare
 • confort termic excelent și temperatură uniform distribuită în toată încăperea
 • pierderi termice mult mai mici
 • montaj facil

Încălzirea prin pardoseală funcționează pe principiul căldurii radiante. Pardoseală joacă rolul de corp radiant, care răspândește căldura în interior. Avantajul acestui tip de sistem termic este faptul că se obține mult mai rapid încălzirea în interior, iar temperatura ambientală este uniformă în orice colț al camerei. Deoarece suprafața radiantă este mai mare, se utilizează o putere termică mai redusă. Acest tip de încălzire este foarte confortabil pentru picioare, căci pardoseala se încălzește subtil și nu va exista riscul să se încingă. Temperatura ambientală se menține constantă, fără fluctuații care să necesite un consum suplimentar de energie pentru a fi compensate.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE UPONOR
GAMA DE PRODUSE ACCESORII MONTAJ
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri