Hota decorativa, Franke, Gemma T-SHAPE FSMT 605 XS, 1 motor, absorbtie 470 mc/h, 60 cm, touch control, inox satinat
Produse similare
Descriere
Finisaj inox satinat
Capacitate evacuare viteza intensiva (IEC 61591) 520 m3/h
Capacitate evacuare maxima (conform DIN IEC 61591) 470 m3/h
Clasa de eficienta energetica B
Nivel zgomot maxim (conform DIN EN 60704-3 ) 69 dB(A)
Putere (W) 125 W
Presiune 300 Pa
Iluminare LED 2X1W
Comanda Electronica, touch control
Diametru tub evacuare Ø 150 mm (reductie la Ø 125 mm livrata)
Dimensiuni 600
- Putere: 125 W
- Capacitate evacuare minima (conform DIN IEC 61591): 250 m3/h
- Capacitate evacuare maxima (conform DIN IEC 61591): 470 m3/h
- Capacitate evacuare viteza intensiva (IEC 61591): 520 m3/h
- Nivel zgomot minin (conform DIN EN 60704-3): 53 dB(A)
- Nivel zgomot maxim (conform DIN EN 60704-3): 67 dB(A)
- Nivel de zgomot viteza intensiva (EN 60704-3): 69 dB(A)
- Iluminare: LED-S1000-2X1W
- Comanda: touch control
- Dimensiune tub evacuare: Ø 150 mm (reductie la Ø 125 mm livrata)
- Presiune: 300 Pa
- Clasa energetica: B.
Top caracteristici
Confort sporit
Capacitate mare de absorbtie
Mai multe viteze de ventilatie
Calitate mai buna a aerului
Usor de intretinut
Cele mai frecvente intrebari
Evacueaza aerul sau il recircula?
- Hota Gemma T-Shape evacueaza aerul in exterior si nu implica recircularea aerului.
Ce tip de tub e necesar pentru hota?
- In general, pentru hotele de bucatarie este recomandat ca lungimea tubului de evacuare sa nu depaseasca trei metri. In acest fel se asigura eficienta optima a hotei si un nivel de zgomot redus.
Decoreaza-ti bucataria asa cum ai visat cu produsele de la Franke!
Istoria Franke
Franke are o traditie de peste 100 de ani in fabricarea produselor destinate industriei bucatariei. Franke a fost fondat in 1911 de Hermann Franke in Rorschach, Elvetia. Compania elvetiana si-a inceput activitatea prin productia si comercializarea chiuvetelor.
Din 1950, Franke revolutioneaza bucataria casnica moderna cu sistemul sau. Primele bucatarii complete sunt construite conform standardului Franke, bucatarii montate cu dulapuri superioare si inferioare.
Sustenabilitatea la Franke
Viziunea Franke este sa devina neutru de CO₂ pana in 2030 in zona de fabricatie. La nivel de grup, Franke isi propune ca pana in 2040 sa fie neutru in productia de CO₂. In procesul sau de a deveni un brand sustenabil, compania elvetiana isi monitorizeaza cu atentie intregul proces de fabricare a bunurilor destinate bucatariei. De la materialele alese si distributie, pana la un sistem de reciclare pentru produsele ce sunt inlocuite, Franke isi doreste sa nu impacteze intr-un mod negativ mediului inconjurator prin activitatea sa.
Emisii - Reducerea cu 21,8 % a emisiilor de CO₂ in 2021 fata de 2020 pentru intreaga companie.
Electricitate regenerabila - 40,4 % din consumul Franke de energie electrica a fost produs in mod regenerabil in 2021.
Caracteristici
TAXA VERDE LEI | 35.00 |
BRAND | FRANKE |
Documentatie
Review-uri
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.
Detii sau ai utilizat produsul?
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri?
Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Utilizam modulele cookie pentru a va oferi o experienta mai buna de navigare, pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii social-media si pentru a analiza traficul nostru. Puteti citi despre ce module cookie utilizam si puteti sa le permiteti sau nu sa ruleze, deschizand fereastra de configurare cu un click pe butonul Setari cookie-uri.