HIDROFOR, DAB ACTIVE JET, 82M

(4) Adauga un review

1,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un grup automat de ridicare a presiunii apei. Este folosit pentru uz casnic, pentru instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii, atunci cand se preia apa dintr-un put sub presiune si cand exista dificultati de aspiratie.
Este alcatuit dintr-o electropompa autoamorsanta jet, care poate functiona si in prezenta bulelor de aer si gaz si din dispozitivul active.
Dispozitivul are rolul de a: controla pompa, a o comanda automat, ii regleaza functionarea, ii limiteaza numarul de porniri, garanteaza stabilitatea presiunii in interiorul circuitului hidraulic si permite controlul electronic al presiunii de pornire.
Astfel sistemul active elimina loviturile de berbec, deoarece dupa ce inceteaza consumul de apa, oprirea electropompei are loc la debit nul, iar in cazul in care lipseste apa pe aspiratie opreste pompa evitand ca aceasta sa functioneze in gol.
Temperatura maxima ambientala este de 40 grd C

Apa curentă este indispensabilă traiului modern și ritmului de viață din zilele noastre. Însă nu este posibil întotdeauna să beneficiem de un sistem centralizat de distribuție a apei. În multe localități și medii rurale un astfel de sistem nu a fost implementat, ceea ce afectează ritmul normal al vieții.

Pentru astfel de situații puteți opta fără reținere la un hidrofor. DUB PUMPS a conceput unul accesibil pentru oricine, cu o mare fiabilitate în exploatare. Cu ajutorul hidroforului ACTIVE JET aveți asigurată circulația apei în instalațiile sanitare fără riscul funcționării în gol. Datorită sistemului active jet sunt eliminate loviturile de berbec specifice pompelor, iar parametrii de funcționare sunt controlați mult mai bine.

Hidroforul reprezintă o investiție foarte rentabilă. Odată instalat și montat acesta furnizează apa necesară activităților zilnice, fără ca dvs să mai trebuiască să plătiți consumul de apă aferent. Veți beneficia de confortul dorit fără costuri!

Hidrofoarele sunt recomandate tuturor celor ce locuiesc la casă, deoarece elimină cheltuielile lunare pentru consumul la apă. De asemenea, acestea pot fi întrebuințate și pentru activitățile agricole sau industriale, reducând din costurile producțiilor.

Lipsa utilităților reprezintă un adevărat handicap, care ne împiedică să ne desfășurăm lejer activitățile cotidiene. Aportul necesar de apă presupune mult efort și timp consumat. Viața modernă este de neconceput fără apă curentă. Utilizând hidroforul ACTIVE JET veți putea să dispuneți de apa necesară oricând doriți, indiferent de oră. Fie că aveți nevoie pentru spălatul vaselor în bucătărie, pentru dușul zilnic sau pentru mașina de spălat haine, hidroforul poate furniza cantitatea necesară de apă pentru orice este nevoie.

Veți dispune oricând de apa menajeră foarte simplu și la îndemână cu ajutorul hidroforului ACTIVE JET de la DUB PUMPS. Doar prin deschiderea robinetului acesta se va activa și va furniza apa necesară, iar odată cu închiderea robinetului hidroforul se va opri, diminuând astfel consumul de energie.

Beneficiați de avantajele hidroforului ACTIVE JET și scăpați de corvoada lipsei de apă curentă!

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL ACTIVE J 82 M
TIP CONSTRUCTIV CENTRIFUGA
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 47
DEBIT MAXIM [M3H] 3,6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 8
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1
RACORD REFULARE [TOLI] 1
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE NOMINALA [KW] 0.6
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 3,8
TURATIE MAXIMA [RPM] 2750
GRAD DE PROTECTIE IP 44
INALTIME [MM] 322
LATIME [MM] 178
ADANCIME [MM] 395
MASA [KG] 13,2
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (4 review-uri)

Adaugă un review