GRUP DE POMPARE SI AMESTEC UPONOR FLUVIA T6 PUSH 23 B-W

Adauga un review

 • Cod produs: 59UR8304
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: UPONOR GMBH

3,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grup de pompare si amestec folosit pentru conectarea la distribuitorul folosit in instalatiile de incalzire prin pardoseala. Distanta intre racordurile distribuitor-colector este de 225 mm, iar distanta intre racordurile de alimentare este de 70 mm.
Grupul de pompare contine:
- pompa WILO, cu un debit de 2.9 mc/h, cu o inaltime de pompare 6 m.
- robinet de reglaj retur kvs = 1.3 mc/h
- vana de reglaj kvs = 2.7 mc/h
Temperatura maxima pe circuitul primar 90 grdC
Temperatura maxima pe circuitul secundar 55 grdC

Uponor oferă o soluție modernă și completă pentru încălzirea prin pardoseală. Grupul de pompare și amestec are dublu rol. Pe de-o parte realizează reglarea temperaturii de lucru a agentului termic, iar pe de altă parte pompează agentul termic către colectorul-distribuitor de unde ajunge în circuitele de încălzire.

Grupul de pompare este o componentă esențială a sistemului termic prin pardoseală conceput de Uponor. Încălzirea prin pardoseală are o multitudine de avantaje, fiind o soluție eficientă pentru asigurarea confortului termic.

Sistemul termic prin pardoseală de la Uponor se potrivește pentru orice tip de pardoseală. Putem monta fără probleme instalația termică pentru încăperile unde urmează să aplicăm pardoseală din gresie, cum sunt de regulă baia, bucătăria sau holurile, precum putem aplica și încăperilor unde urmează să punem parchet.

Pentru a obține performanțe remarcabile în ceea ce privește consumul energetic, este indicat să dispunem de izolație temeinică a locuinței sau clădirii. În acest mod vom evita pierderile termice care duc la un consum excesiv. Instalația poate fi montată atât pentru clădiri noi, cât și pentru cele vechi, fiind posibil și pentru apartamentele de bloc să beneficieze de acest tip de sistem.

Confortul termic este mult îmbunătățit, deoarece căldura este propagată de jos în sus, pe o suprafață mai extinsă. În acest fel temperatura ambientală se menține la un nivel constant și uniform, iar picioarele noastre vor primele care vor beneficia de acest avantaj.

Un plus la încălzirii prin pardoseală îl reprezintă faptul că întreaga instalație și toate părțile componente sunt ascunse. Încăperile vor fi mai spațioase fără elemente incomode și inestetice care crează disconfort.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PUSH 23 B-W
LUNGIME [MM] 218 MM
ADANCIME [MM] 92 MM
INALTIME [MM] 347 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri