GRESIE STATUARIO PORTELANATA LUCIOASA, 60x60cm

Adauga un review

  • Cod produs: 60307427
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: IBERO

160.00 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Gresia si faianta sunt elementele din casa noastra care dau un plus de personalitate acesteia, iar alegerea oportuna a lor poate face diferenta in spatiul interior. Imbinarea creativa a acestora cu celelalte accesorii poate da nastere unui loc cu adevarat deosebit. Ibero a va ofera o gama variata de modele, potrivite fiecarui tip de incapere

SERIA STATUARIO
Faianta format 20×60 , suprafata lucioasa , imitatie de marmura . De remarcat este decorul Infinity Yellow Box ce se vinde la m2. Gresia Statuario format 41×41 este pasta rosie , se foloseste numai pt amenajari interioare. La aceasta serie daca suprafata de gresie este destul de generoasa se poate recomanda ca alternativa gresia Carrara format 60×60, portelanata, suprafata mata. Pentru living gresia Carrara 60×60 se poate combina cu gresia tip decor Antico Carrara 60×60 ( se vinde la m2 ) pentru a delimina o anumita suprafata. Decorul Mosaico Diana Negro 30×30 se vinde la bucata , se aplica pe perete si se recomanda pentru placarea zonelor ce dorim sa le scoatem in evidenta.

gresie-si-faianta-STATUARIO

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP GRESIE
BRAND IBERO
SERIE STATUARIO
MATERIAL PASTA ALBA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
ASPECT MARMURA
MONTAJ INTERIOR
TRAFIC MEDIU
PORTELANATA DA
RECTIFICATA NU
GLAZURATA DA
ANTIDERAPANTA NU
COEFICIENT ANTIALUNECARE N/A
REZISTENTA LA ABRAZIUNE PEI 4
DIMENSIUNI PLACA [MM] 600X600 MM
GROSIME PLACA [MM] 9.5
SUPRAFATA PE CUTIE [M2] 1.4
MASA CUTIE [KG] 29.2
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri