GRESIE PORTELANATA LIVING BIANCO 15X100 CM

Adauga un review

  • Cod produs: 60586020
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ITALCER S.P.A

135.01 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tip glazura: mata
Material:portelanata, R9; rezistenta la abraziune= clasa 5
Montaj: Interior
Variatii: cu umbre moderate si variatii de design

Profită de oferta noastră la seria de gresie porțelanată Living de la producătorul italian Rondine! Această colecție se remarcă prin faptul că plăcile de dimensiuni speciale (15X100 cm) imită parchetul de lemn și vă ajută să creați o atmosferă de vis în orice cameră. Seria Living Rondine are o glazură mată, cu un grad ridicat de rezistență la abraziune.

Plăcile ceramice din seria Living disponibile la Romstal profită de inovațiile tehnologice ale erei noastre și aduc frumusețea și căldura prin amestecul de parchet cu caracter practic și duritatea ceramicii.

Rondine Living este o marcă care garantează calitatea absolută, dar și politicile de producție ecologice. În cazul alegerii unor plăci de gresie Living te asiguri că nu există copaci ce au fost tăiați pentru a obține efectul aparte de lemn din camerele tale. Te poți bucura de frumusețea lemnului datorită designului extraordinar al seriei.

Pasiunea Rondine pentru esențele de lemn a inspirat această ultimă gamă, pentru interioare extrem de originale. Ductilitatea extremă a gresiei din porțelan se reflectă în proiectarea acestei serii cu efecte de lemn, care conferă valoare aparte spațiilor de locuit. Vernisajul din lemn este reprodus cu fidelitate pe gresie grație ultimelor tehnologii digitale. Acest proiect prezintă 3 culori diferite disponibile la Romstal – Cenere (cenușă), Bianco (alb) și Noce (nuc).

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri