GRESIE PORTELANATA CANELLA BROWN, MATA, 15.5*60.5 CM

Adauga un review

  • Cod produs: 60KG0138
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: KAI

85.89 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

GRESIE PORTELANATA

De acum decorarea interioarelor locuinței dumneavoastră nu mai reprezintă decât o problemă de gust. Gama larga a produselor Kai vă va ajuta să alegeți produsul potrivit indiferent de culoarea sau dimensiunea dorită a plăcilor ceramice.

Grupul KAI a dezvoltat Gama WOOD 15×60, reușind să creeze un portofoliu de produse ce oferă o alternativă completă la materialele naturale cele mai utilizate în amenajările rezidențiale. Plăcile ceramice au fost transformate într-o soluție de finisare funcțională și în alte zone ale casei, fiind întâlnite în holuri, terase, zone de trecere, living-room, dormitoare.Gama WOOD cuprinde un număr de 16 gresii porțelanate glazurate, format 15×60, cu textură mată, realizate prin tehnologia digital printing ink-jet. Seriile au un design modern și un finisaj ce imită texturile materialelor naturale.

Seria Canella oferă un aspect elegant oricărei încăperi fiind influențată de artă. Aceasta imită lemnul masiv tradițional, în zona unde este aplicată creând un efect vizual deosebit. Plăcile din această serie, sunt disponibile în patru culori distincte. Ele au o textură mată și sunt porțelanate.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri