GRESIE ATRIUM SANTORINI CREMA 45X45 CM

Adauga un review

  • Cod produs: 608G0843
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: PAMESA

45.01 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Gresia si faianta sunt elementele din casa noastra care dau un plus de personalitate acesteia, iar alegerea oportuna a lor poate
face diferenta in spatiul interior. Imbinarea creativa a acestora cu celelalte accesorii poate da nastere unui loc cu adevarat
deosebit. Pamesa va ofera o gama variata de modele, potrivite fiecarui tip de incapere

In cadrul diviziei de ceramice, Romstal comercializeaza placi de gresie si faianta cat si placi de decor pentru baie, bucatarie living sau exterior. Toate produsele din aceasta categorie sunt importate de la producatori de renume mondial precum Gardenia Orhidea, Rondine din Italia sau Aparici, Undefasa, Ibero sau Pamesa din Spania.

Oferta Romstal pentru gresie si faianta destinata baii este si mai ampla cuprinzand colectii clasice cat si moderne, culori deschise sau inchise, combinatii de alb si negru ori modele ce cuprind decoruri fascinante.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care au nevoie de gresie de calitate pentru placarea podelelor baii, Romstal importa si comercializeaza modelul de gresie Atrium Santorini Crema care va cuceri orice privitor de la prima privire. Gresia este caracterizata de o culoare calda care se va potrivi in orice stil de amenajare a baii. Gresia da senzatia crearii unor dune de nisip, fiecare placa in parte avand un model diferit.

Gresia si faianta sunt elementele din casa noastra care dau un plus de personalitate acesteia, iar alegerea lor oportuna poate face diferenta in spatiul interior. Pentru a fi siguri ca nu dati gres, trebuie sa purcedeti la achizitionarea placilor de gresie din seria ATRIUM SANTORINI de la Pamesa. Imbinarea creativa a acestora cu alte accesorii va da nastere unui loc cu adevarat deosebit.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP GREISE
BRAND PAMESA
SERIE ATRIUM SANTORINI
MATERIAL PASTA ROSIE
CULOARE CREM
FINISAJ LUCIOS
ASPECT UNICOLOR
MONTAJ INTERIOR
TRAFIC SCAZUT
PORTELANATA NU
RECTIFICATA NU
GLAZURATA DA
ANTIDERAPANTA NU
REZISTENTA LA ABRAZIUNE PEI 3
DIMENSIUNI PLACA [MM] 450X450
GROSIME PLACA [MM] N/A
SUPRAFATA PE CUTIE [M2] 1,42
MASA CUTIE [KG] 22,1
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri