FILTRU DEPURA 700 1" 80 grd C

Adauga un review

  • Cod produs: 47FD0014
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

780.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtrul permite retinerea nisipului, particulelor de rugina, rumegusului sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Capacul este confectionat din alama, iar vasul din trogamid.
Pachetul nu include cartus, acesta se achizitionaza separat in funtie de gradul de filtrare:
-cartus cu sita lavabila P.P. 60 microni,
-cartus cu sita lavabila P.P. 90 microni,
-cartus cu sita lavabila INOX 90 microni,
-cartus din material textil 5 microni,
-cartus din material textil 20 microni

Filtrul este specific pentru uz tehnic. Nu are parametrii pentru uz potabil.

 

Filtrul Depura 700 se folosește pentru filtrarea apei reci sau calde, fiind rezistent la temperaturi ridicate. Cu ajutorul filtrului se obține o calitate mult mai mare a apei și este protejată instalația hidrosanitară de riscul depunerilor de calcar. Filtrul funcționează cu mai multe tipuri de cartușe filtrante, în funcție de gradul de filtrare pe care îl dorim și de avantajele pe care le au. Pentru filtrarea apei mai puțin dure, cu un număr mai redus de impurități se pot folosi cartușe cu sită lavabilă. Acestea au avantajul că nu trebuiesc înlocuite și pot fi folosite în permanență. În cazul în care dorim o filtrare mai fină a apei, se pot monta cartușe din material textil, care pot fi utilizate o perioadă destul de mare de timp.

Filtrul se folosește pentru îndepărtarea particulelor solide din apă, precum nisipul, sărurile de calcar, rumegușul sau particule de rugină. 

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA 700
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 80
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 25
RACORD [TOLI] 1 TOLI
LUNGIME [MM] 130 MM
INALTIME [MM] 230 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS P.P.60 MIC 3.5 MC/H
DEBIT CARTUS P.P.90 MIC 3.75 MC/H
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 3.8 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 5 MIC 2.8 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 20 MIC 2.9 MC/H
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri