FILTRU 'DEPURA 3000' 10'' PT. APA POTABILA CAPAC ALAMA, FI 2'', PN10, FARA CARTUS

Vezi review-uri

 • Cod produs: 47FD0003
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEL

680.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Filtrul permite retinerea nisipului, particulelor de rugina, rumegusului sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Capacul este confectionat din alama, iar vasul din sad.
Pachetul nu include cartus, acesta se achizitionaza separat in funtie de gradul de filtrare:
-cartus cu sita lavabila P.P. 90 microni,
-cartus cu sita lavabila INOX 90 microni,
-cartus din material textil 20 microni

Filtrul de apă DEPURA produce apă potabilă sănătoasă. Filtrul ne ajută să controlăm calitatea apei și să nu mai depindem de apa imbuteliată, a cărei calitate și proveniență nu o cunoaștem cu certiudine.

Folosind filtrul de apă DEPURA pentru uz casnic vom ajuta mediul înconjurător. Consumând apa din propriul filtru de apă se reduce dependența față de apa îmbuteliată și astfel este redusă cantitatea de recipiente de plastic, care ajung să polueze mediul înconjurător și afectează aprovizionarea cu apă.

Folosirea unui sistem de filtrare a apei ne va ajuta să economisim bani. Beneficiile financiare sunt esențiale în ceea ce privește cantitatea în momentul în care folosești sistemul de filtrare a apei pentru uz casnic. Apa poate fi întrebuințată fără restricții pentru băut sau gătit, având un gust și miros mult îmbunătățite.

Filtrul de apă ofeă o siguranță maximă pentru eliminarea bacteriilor, virușilor și altor alergeni care este posibil să existe în apa din rețea, lucru este foarte important pentru a preveni efecte nedorite asupra sănătății noastre.

Utilizarea filtrului de apă ne permite să ne bucurăm de apă potabilă în mod permanent, la noi acasă. Nu va trebui să avem grijă de fiecare dată să ne aprovizionăm constant cu apă îmbuteliată, care este foarte costisitoare și crează deșeuri. Astfel este mult mai confortabil să utilizăm apa direct de al robinet fără nici o problemă. Filtrul DEPURA este simplu de montat și funcționează cu mai multe tipuri de cartușe filtrante. Putem alege pe cel care ne avantajează cel mai mult, în funcție de gradul de filtrare pe care îl dorim și de calitatea apei. Astfel avem siguranță deplină că apa pe care o consumăm este pură și sănătoasă, iar în plus nu ne vom mai confrunta cu gustul specific apei venite de pe conducte.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA 3000
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 16
RACORD [TOLI] 2 TOLI
LUNGIME [MM] 160 MM
INALTIME [MM] 310 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS P.P.90 MIC 11.5 MC/H
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 12 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 20 MIC 11 MC/H
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri