0372 123 101
FILTRU DE APA SUB CHIUVETA ECO UF CRYSTAL (CARTUSE K3-K7B-K7)
640,01 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
-

FILTRU DE APA SUB CHIUVETA ECO UF CRYSTAL (CARTUSE K3-K7B-K7)


FILTRU DE APA SUB CHIUVETA ECO UF CRYSTAL  (CARTUSE K3-K7B-K7)

Cod produs: 47AQ0007
Producator: AQUAPHOR PURITY SRL
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

640,01 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescriere

Filtru de retea pentru apa cu cartuse tip K1-03-04-07 care stau la baza unui amestec de carbon-block si absorbant microfibros Aqualen. Filtrul este alcatuit din trei module K1-03, K1-04 si K1-07. Primul modul (K1-03) este proiectat pentru prefiltrarea apei, reducand continutul de clor activ, metale grele si substante organice, structura labirint filtrand impuritati insolubile de pana la 10 microni, inclusiv hidroxid de fier. Al doilea modul (K1-04) are rolul de a deduriza apa. Al treilea modul (K1-07) este proiectat pentru purificarea finala a apei, eliminand complet contaminanti daunatoari inclusiv clor, metale grele si compusi organici, astfel filtreaza eficient impuritatile insolubile pana la 0,8 microni. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Indeparteaza 100 % clor activ si aproximativ 99 % din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu. Debitul de filtrare este de 2 l/min. Presiunea maxima a jetului de apa este de 6.5 bar

Specificatii tehnice

TIP CRYSTAL H
LUNGIME [MM] 260 MM
LATIME [MM] 90 MM
INALTIME [MM] 340 MM
MASA 3 KG KG
CAPACITATE FILTRARE 6000 L

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse