FILTRU ANTICALCAR MAGNETIC ANTIKAL 1"

Adauga un review

  • Cod produs: 47FA0003
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

360.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru magnetic anticalcar, ce functioneaza pe baza unui principiu fizic utilizat in tehnologia magnetilor permanenti. Dispozitivul in sine este alcatuit dintr-un cilindru metalic in interiorul caruia se gasesc mai multe bare, cu proprietati magnetice permanente, rezistente la temperaturi inalte si factori agresivi.
La trecerea apei prin acest dispozitiv, campul magnetic foarte puternic provoaca disocierea moleculara a sarurilor dure (ioni de calciu si magneziu), transformand cristalele de calciu intr-un precipitat de forma unei pulberi foarte fine,
care este mentinuta in suspensie, prevenind astfel formarea crustelor calcaroase

Filtrul Antikal Magnum împiedică depunerile cauzate de sărurile de magneziu și de calciu din apă printr-un procedeu pe bază de magneți. Acest lucru protejează instalația de apă și alte aparate de efectele depunerilor. Apa dură este o problemă des întâlnită. Acesta reprezintă cauza pricipală a defecțiunilor țevilor și conductelor de apă, a mașinilor de spălat rufe sau vase, a boilerului, a fierbătoarelor și a obiectelor sanitare. În funcție de gradul de duritate al apei, toate aceste obiecte vor suferi probleme de funcționare mai devreme sau mai târziu.

Depunerile de calcar contribuie la stricarea multor aparate și la scăderea eficienței sistemului de încălzire al apei. Toate acestea înseamnă costuri foarte ridicate pentru reparații, înlocuire sau exploatare. Montarea filtrului Antikal Magnum ne ajută să economisim bani și să ne bucurăm de mai mult confort. Acesta împiedică formarea crustei de calcar, iar astfel permite funcționarea mult mai bună a instalației hidrosanitare și creșterea eficienței sistemului de încălzire.

Utilizare filtrului magnetic anticalcar ne ajută să ne bucurăm de o apă mult mai potrivită pentru spălat și pentru consum. Deși nu prezintă o problemă deosebită pentru sănătatea noastră, sărurile de calciu și de magneziu pot cauza diverse probleme dacă concentrația acestora este peste limita admisă.

Apa dură afectează calitatea spălatului, hainele nu se curăță cum trebuie, sunt sârmoase și aspre, iar pielea și părul își pierd strălucirea. Depunerile de calcar de pe suprafețe obiectelor sanitare nu sunt doar inestetice, dar și neigienice. Cu ajutorul filtrului anticalcar vom scăpa de aceste inconveniente foarte simplu și nu ne vom mai confrunta cu neplăcerile cauzate de depuneri.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ANTIKAL MAGNUM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PIERDERE DE SARCINA [BAR] 0.2
DEBIT 7.6 MC/H
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 90
RACORD [TOLI] 1 TOLI
DIAMETRU [MM] 55 MM
LUNGIME [MM] 118.5 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri