FILTRU ANTICALCAR MAGNETIC ANTIKAL 1/2"

(6) Adauga un review

 • Cod produs: 47FA0001
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEL

60.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru magnetic anticalcar, ce functioneaza pe baza unui principiu fizic utilizat in tehnologia magnetilor permanenti. Dispozitivul in sine este alcatuit dintr-un cilindru metalic in interiorul caruia se gasesc mai multe bare, cu proprietati magnetice permanente, rezistente la temperaturi inalte si factori agresivi.
La trecerea apei prin acest dispozitiv, campul magnetic foarte puternic provoaca disocierea moleculara a sarurilor dure (ioni de calciu si magneziu), transformand cristalele de calciu intr-un precipitat de forma unei pulberi foarte fine,
care este mentinuta in suspensie, prevenind astfel formarea crustelor calcaroase

Filtru anticalcar magnetic

filtru magnetic anticalcar

Filtrul magnetic anticalcar este un dipozitiv conceput pentru a separa cristalele de calcar din apă cu ajutorul unui câmp magnetic. Filtrul nu elimină sărurile minerale din apă, ci previne depunerea lor pe conducte sau alte dispozitive electrice. În acest fel sunt evitate neajunsurile pe care le cauzează apa dură instalației termice, hidrosanitare, echipamentelor sanitare, centralei termice, boilerului sau electrocasnicelor.

Dedurizarea apei cu ajutorul filtrului magnetic ANTIKAL MINI oferă următoarele beneficii:

 • Ameliorează calitatea apei potabile
 • Contribuie la creșterea efcienței energetice a sistemului termic Asigură durată de viață îndelungată a aparatelor electrocasnice, precum mașina de spălat, sau a bateriilor sanitare
 • Apa este mult mai bună pentru spălatul rufelor, curățând mai bine mizeria și lăsându-le mai moi și pufoase
 • Pielea și părul se spală mai bine

Apa dură cauzează foarte mult neplăceri și pagube, iar pe termen mediu și lung aceasta contribuie la creșterea cheltuielilor pentru întreținere, exploatare sau reparații. Prin dedurizarea apei vom beneficia instantaneu de costuri la facturi mult mai reduse. Depunerile de calcar din intalația termică afectează transportul optim al apei și duce la pierderi termice considerabile.

Centrala termică va lucra suplimentar pentru a compensa pierderile cauzate de depunerile de calcar, ceea ce duce la scurtarea duratei de viață a centralei. De asemenea, foarte mulți dintre noi ne-am confruntat cu problema cauzată de depuneri mașinii de spălat. Este mult mai eficient să prevenim depunerea calcarului decât să îl tratăm. Filtrul ANTIKAL MINI este soluția salvatoare care ne scapă de aceste probleme o dată pentru totdeauna!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ANTIKAL MINI
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PIERDERE DE SARCINA [BAR] 0.2
DEBIT 2.5 MC/H
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 90
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DIAMETRU [MM] 42 MM
LUNGIME [MM] 57 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (6 review-uri)

Adaugă un review