DULAPIOR SUSPENDAT MEDEEA CU 1 USA ,L.30xA.25xH.60cm, STEJAR FERRARA

Adauga un review

  • Cod produs: 80A 0368
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

230.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara DULAPIOR SUSPENDAT MEDEEA CU 1 USA ,L.30xA.25xH.60cm, STEJAR FERRARA din categoria Amenajare baie - Mobiliere de baie - Dulapioare de baie - Mobilier de baie romstal medeea.

Orice baie capătă mai multă distincție cu ajutorul mobilierului potrivit. Foarte utile sunt corpurile suspendate care pot fi amplasate cu mai multă ușurință în locurile cele mai convenabile.

Dulăpiorul suspendat din gama MEDEEA de la ARTHEMA este o alegere convenabilă și la îndemână pentru oricine! Acesta poate fi montat fără dificultate pe perete pentru a vă ușura sarcina de a depozita obiectele sau produsele de îngrijire. Dimensiunile reduse îl fac ideal pentru a se încadra perfect în spații restrânse sau în colțurile încăperii.

Designul este minimalist, dulăpiorul fiind format doar dintr-o singură ușiță, prevăzută cu un mâner metalic. Dulăpiorul este practic și comod, fiind de real ajutor în organizarea băii. Acesta poate fi însoțit și de alte piese de mobilier din aceiași gamă, astfel baia va fi complet echipată și dotată corespunzător.

Stilul simplu și elegant se potrivește oricărui stil de baie. Culoarea gri-maroniu accentuează o încăpere în tonuri de bej sau gri, conferind consistență ansamblului. Este o piesă căreie îi puteți găsi ușor locul potrivit, pretându-se să fie amplasată mai ales în apropierea lavoarului. Astefl veți fi sigur că aveți la îndemână tot ce vă trebuie pentru ritualul zilnic de înfrumusețare și îngrijire.

Modelul este special conceput să nu încarce baia și să se integreze ambientului. Cu ajutorul acestuia veți obține atât un efect vizual deosebit, cât și suportul practic de care aveți nevoie. Va fi foarte simplu să amenajați baia, fără ca aceasta să fie invadată de obiecte răspândite inutil. Acestea își pot găsi locul în interiorul dulăpiorului suspendat de la MEDEEA, care e suficient de încăpător pentru a vă scăpa de inestetica dezordine aferentă.

Obțineți un efect estetic deosebit, decorând baia cu dulăpiorul cu o singură ușă de la MEDEEA! Cu ajutorul lui veți avea la îndemână tot ce aveți nevoie, într-un singur loc, fără să mai împrăștiați produsele peste tot. Practic și elegant, dulăpiorul va complimenta stilul băii dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri