DISTRIBUITOR-COLECTOR CALEFFI PREASAMBLAT 1''X8 CAI 3/4''M

Adauga un review

 • Cod produs: 426646H1
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

1,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor-colector preasamblat din alama, pentru sisteme de incalzire in pardoseala.
Acesta este alcatuit din :
- colector de tur echipat cu debitmetre cu scala de la 0-5 l/min si robinete de reglare a debitului
- colector de retur echipat cu supape de inchidere incorporate prevazute pentru comenzi electrotermice
- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat si robinet de scurgere cu capac
- console de fixare din tecnopolimer cu distanta interaxiala reglabila
- termometre pe colectorul de tur si cel de retur, cu afisaj LCD.
Distribuitorul-colector este fabricat conform standardului EN 1982 CB753S

Colectoare-distribuitoare preasamblate echipate cu:

- debitmetre si robinete de reglare a debitului pe tur

- supape de închidere incorporate pe retur, prevazute pentru comenzi electrotermice

- termometru pe tur si retur pentru vizualizarea temperaturii agentului termic

- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat și robinet de scurgere

- console de fixare a colectorului cu distanța interaxiala reglabila

Avantajele colectoarelor-distribuitoare Caleffi:

 • Durabilitate sporita datorita alamei de inalta calitate care rezista la temperaturi si presiuni mai mari decat colectoarele din plastic sau otel inox

 • Termometrele de pe tur si retur care permit o monitorizare constanta a temperaturii agentului termic

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Investiția în sisteme de încălzire prin pardoseală performante este foarte rentabilă și reprezintă o alegere foarte potrivită pentru orice locuință. Dvs puteți obține un randament mare al distribuirii căldurii în încăperi prin intermediul distribuitorului-colector de la CALEFFI conceput pentru reglajul a până la 8 circuite.

Distribuitorul este simplu de instalat și de montat datorită faptului că vine preasamblat. În acest mod nu va trebui să achiziționați componente suplimentare și nu aveți nevoie de o manoperă complicată pentru punerea în funcțiune a acestuia.

Puteți realiza montarea distribuitorului într-un loc ascuns, astfel încât, precum întregul sistem de încălzire prin pardoseală, acesta să nu fie vizibil. Setările parametrilor pot fi vizualizate ușor și promt prin intermediul afișajului LCD cu care este dotat. Veți cunoaște imediat în acest mod dacă reglările corespund necesităților dvs.

Acest tip de distribuitor oferă o eficiență mult mai mare de răspândire a căldurii în încăpere, căci nu permite pierderile de căldură pe sistem. Mecanismul său de funcționare este simplificat, astfel încât asigură echilibrarea sistemului mult mai rapid. Echilibrarea adecvată vă ajută să reduceți consumul de energie și costurile pentru acesta.

Încălzirea prin pardoseală este potrivită oricărui tip de locuință, fie că este vorba de o locuință nou construită sau una pe care doriți să o renovați. Puteți aplica instalația respectivă foarte simplu și rapid, beneficiind astfel de toate avantajele aferente acestui tip de încălzire.

Veți beneficia de mai mult spațiu liber, deoarece întreaga instalație este ascunsă, nefiind la vedere. Nu aveți nevoie de radiatoare sau alte dispozitive care încarcă încăperea. Amenajarea camerelor se va realiza cu mai multă lejeritate, iar dvs vă puteți bucura de mai mult spațiu la dispoziție.

Instalarea sistemului de încălzire se poate realiza fără nici un dezavantaj indiferent de tipul de pardoseală utilizat. Fie că este vorba de gresie sau parchet, randamentul crescut asigurat de distribuitorul-colector pentru 8 circuite va oferi confortul maxim dorit, fără pierderi semnificative de căldură.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 6646H1
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 8
RACORD [TOLI] 1 TOLI
RACORD DERIVARE 3/4 M TOLI
LUNGIME [MM] 475 MM
ADANCIME [MM] 61 MM
DISTANTA INTRE AXE [MM] 50 MM
MASA [KG] 4.8
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri