DISTRIBUITOR-COLECTOR CALEFFI PREASAMBLAT 1''X12 CAI 3/4''M

Adauga un review

 • Cod produs: 426646N1
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

2,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor-colector preasamblat din alama, pentru sisteme de incalzire in pardoseala.
Acesta este alcatuit din :
- colector de tur echipat cu debitmetre cu scala de la 0-5 l/min si robinete de reglare a debitului
- colector de retur echipat cu supape de inchidere incorporate prevazute pentru comenzi electrotermice
- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat si robinet de scurgere cu capac
- console de fixare din tecnopolimer cu distanta interaxiala reglabila
- termometre pe colectorul de tur si cel de retur, cu afisaj LCD.
Distribuitorul-colector este fabricat conform standardului EN 1982 CB753S

Colectoare-distribuitoare preasamblate echipate cu:

- debitmetre si robinete de reglare a debitului pe tur

- supape de închidere incorporate pe retur, prevazute pentru comenzi electrotermice

- termometru pe tur si retur pentru vizualizarea temperaturii agentului termic

- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat și robinet de scurgere

- console de fixare a colectorului cu distanța interaxiala reglabila

Avantajele colectoarelor-distribuitoare Caleffi:

 • Durabilitate sporita datorita alamei de inalta calitate care rezista la temperaturi si presiuni mai mari decat colectoarele din plastic sau otel inox

 • Termometrele de pe tur si retur care permit o monitorizare constanta a temperaturii agentului termic

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Prin intermediul acestui distribuitor-colector pentru 12 circuite de la CALEFFI puteți beneficia de climatul ambiental perfect cu maximum de eficiență energetică pentru până la 12 încăperi. Pentru clădirile cu multe încăperi se poate acoperi cu succes necesarul termic aferent făcând o investiție foarte rentabilă și profitabilă, cu multiple avantaje.

Distribuitorul este prevăzut cu un mecanism de funcționare special conceput pentru asigurarea unui consum redus de energie. Acest fapt se datorează curbei pentru pompă care, spre deosebire de alte modele de distribuitoare-colectoare, este una singură. Astfel sunt diminuate la maxim pierderiile de căldură pe sistem, și implicit consumul de energie.

Veți reuși să economisiți din mai multe puncte de vedere adoptând acest tip de sistem de încălzire. În primul rând, prin racordarea la acest distribuitor veți beneficia de consum redus prin evitarea pierderilor de căldură și prin posibilitatea echilibrării sistemului mult mai ușor. Nu veți aveam nevoie de automatizări separate, care presupun costuri suplimentare.

În al doilea rând economia de energie și cheltuieli se face datorită felului cum funcționează încălzirea prin pardoseală. Pentru confortul termic dorit aveți nevoie de o putere termică mai scăzută decât în cazul utilizării radiatoarelor. Acest lucru se datorează faptului că temperatura este răspândită constant și uniform pe toată suprafața încăperii, de jos în sus.

Astfel nu vor mai exista senzația de pardoseală rece care crează disconfort și nici zone diferențiate termic de-a lungul încăperilor. Dvs veți beneficia de confortul maxim de care aveți nevoie, la costurile cele mai mici.

Dotarea unei clădiri cu un sistem de încălzire prin pardoseală racordat la distribuitorul-colector pentru 12 circuite reprezintă o investiție rentabilă din multe puncte de vedere. Acest sistem este economic și nu ocupă spațiu suplimentar, pretându-se pentru a fi montat și instalat cu succes și randament maxim indiferent dacă acea clădire este nou construită sau mai veche, și indiferent dacă pardoseală este confecționată din gresie, piatră sau din parchet.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 6646N1
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 12
RACORD [TOLI] 1 TOLI
RACORD DERIVARE 3/4 M TOLI
LUNGIME [MM] 675 MM
ADANCIME [MM] 61 MM
DISTANTA INTRE AXE [MM] 50 MM
MASA [KG] 7.2
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri