DETECTOR GAZ METAN CU FIR MODEL CD 68 TECNOGAS

Adauga un review

135.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Detectorul CD64 este un dispozitiv de detectare a prezentei gazului metan in ambientul respectiv (unde se afla montata centrala sau alt consumator de gaze combustibile)
- avertizeaza se realizeaza printr-un semnal luminos si acustic, permitind totodata montarea unei electrovalve gaz care, in caz de alarma intrerupe automat alimentarea cu gaz a instalatiei respective.
- senzor catalitic;
- alarma sonora (Buzzer) in caz de avarie.
La detectarea de gaz metan intr-o anumita concentratie se va aprinde un bec rosu si dupa 5 sec. porneste alarma sonora si, prin intermediul unui releu, se comanda inchiderea electrovanei de gaz

Ai nevoie de un detector de gaz de incredere la un pret excelent? Detectorul de gaz metan CD 68 TECNOGAS se incadreaza perfect in aceste cerinte. El este in masura sa detecteze imediat prezenta unei anumite cantitati de gaz in camera ce s-ar dovedi periculos pentru utilizatori. Gazul este inodor, insipid si incolor si se poate scurge din aparate pentru gatit sau pentru încalzire când acestea sunt întretinute necorespunzator sau pur si simplu se defecteaza. Ventilatia necorespunzatoare sau cosurile blocate sunt adesea cauzele scurgerilor care se pot dovedi fatale. S

Ideal ar fi ca, in fiecare camera care contine un aparat pe baza arderii de combustibil, sa se instaleze un astfel de aparat. Astfel se elimina riscurile si efectele gazului asupra sanatatii. Detectorul trebuie sa fie alimentat la retea continuu pentru o protectie maxima. El va emite semnal sonor si luminos daca a detectat o concentratie peste limite a gazelor. Alarma functioneaza conform unui ciclu, anuntand utilizatorul si, in acelasi timp, comandand unei electrovalve inchiderea circuitului de gaz.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL C64
PRAG DE ALARMARE 15 % LIE
TIMP DE STABILIZARE SENZOR 0,30 MIN
TEMP. DE LUCRU [ºC] 0 / +40 °C
ALARMA ACUSTICA [DB(A)] >85 DB
SEMNALIZARE LUMINOASA DA
TENSIUNE DE ALIMENTARE [V] 230 V
PUTERE CONSUMATA [VA] 2 VA
GRAD DE PROTECTIE 1 IP 42
MATERIAL ABS
CULOARE ALB
INALTIME [MM] 130 MM
LATIME [MM] 96 MM
ADANCIME [MM] 38 MM
MASA [G] 190
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri