Decoruri undefasa spania

Undefasa, binecunoscuta companie spaniola, isi dezvolta propriul concept de viata, o alegere castigatoare, care a transformat compania intr-un pion important in industrie. Produsele companiei sunt caracterizate de stilul de design spaniol, subliniat prin excelenta si calitate. Grupul se ocupa de intregul ciclu de fabricatie, gestionand in mod direct fiecare etapa a crearii ceramicii, de la glazuri la decoratii speciale, inclusiv tehnicile de artizanat si de decorare, care sunt tipice celor mai bune traditii ale sectorului.
 
Gresia si faianta de la Undefasa este rezultatul unei cercetari aprofundate in materie de materiale, finisaje si decoratiuni. Aici se creaza produse concepute pentru un spatiu de locuit specific. La Romstal gasesti noi serii de gresie si faianta pentru bucatarie produse de Undefasa care vor transforma camera folosita pentru gatit intr-un spatiu viu, un mediu aparte, un teritoriu personalizat. Seriile de gresie si faianta scot in relief valoriile companiei: importanta designului, sensibilitatea unica, schimbarea, cel mai inalt nivel de calitate.
 
Produsele ceramice de la Undefasa se imprastie cu modele decorative si cu ambiante clasice care ating cel mai inalt nivel de expresie in acoperirea podelelor si peretilor. Acest proces de explorare a lasat amprenta asupra produselor, oferindu-le o identitate distinctiva si un stil original, proaspat.
 
Acum, mai mult ca niciodata, Undefasa intentioneaza sa avanseze cu filozofia designului sau interior, adaptandu-l la noi stiluri de viata. Tehnologia si stilul produselor sale ceramice raspund cerintelor contemporane ale arhitecturii si stilului de viata de astazi.